vineri, 21 martie 2014

Daca aș putea, aș interzice culoarea maro!


    Niciodată nu mi-a plăcut culoarea maro! Și când zic maro mă refer la tonuri închise de maro, pământii, pe care le vedem cel mai adesea purtate de persoanele mai în vârstă. Întotdeauna am evitat tonurile monotone, pentru că sunt o mare iubitoare a culorilor, oricât de țipătoare sau excentrice sunt. 
    Este drept că există câteva zeci de tonuri de maro, dintre care unele sunt foarte frumoase, cum este bej, crem, arămiu sau maro-caramel. Niciodată nu optez pentru culorile simple, cum este maro pe care îl știm cu toții din copilărie ca fiind o culoare închisă (culoarea trucnchiului copacilor ori al pământului). Nu am nicio haină și nici o pereche de încălțăminte de culoarea maro, prefer să aleg o bluză crem sau o pereche de cizme caramel sau bej, pentru că sunt mult mai versatile, tonurile sunt mult mai calde și ținuta per ansamblu este mai feminină, mai delicată.
    De fiecare dată când intru într-un magazin fizic sau online, niciodată nu caut lucruri obișnuite, în culori monotone. Sunt tânără, iubesc viața și îmi place ca hainele și încălțămintea pe care le port să mă reprezinte în totalitate, să emane energia mea pozitivă și plăcerea de a trăi.
   Și pentru că vremea de afară s-a încălzit în mod surprinzător și mi-a dat o stare euforică, am pornit în căutarea celor mai frumoase perechi de încălțăminte pentru sezonul cald. Cum am intrat în magazinul online Asortie.ro, mi-au și sărit în ochii câteva modele exact pe gustul meu, așa că am făcut o mică selecție din sutele de modele disponibile pe site. Mi-am propus să fac trecere de la zilele de primăvară la cele toride de iarnă, pornind de la o pereche de cizme de vară, continuând cu niște pantofi frumoși, pentru ca la final să ajungem la o pereche de sandale colorate.
    

    Mi-e greu să fac trecerea de la ghetele pentru sezonul rece la pantofi, așa că prefer să optez pentru o variantă inteligentă: cizmele de vară. Mai mult, acestea arată de-a dreptul senzațional combinate cu fuste de dantelă ori cu imprimeuri primăvăratice, dar și cu pantaloni scurți. Cizmele Alea Calzature sunt disponibile într-o nuanță electrizantă de albastru, care nu va trece neobservată, iniferent de combinația în care le porți.
    Mie îmi place să port cizme și vara, numai că acestea trebuie să fie confecționate din piele naturală de ce mai bună calitate, cum sunt cele de mai sus, pentru ca piciorul să respire și să nu transpire, mirosind urât. Talpa din lemn este caracteristică încălțămintei pentru sezonul cald, iar tocul comod face ca aceste ghete să poată fi purtate la plimbări lungi, fără să obosească picioarele. Broderia florală, conturată frumos cu negru, mi-a atras atenția de prima dată, mai ales că mereu am avut o slăbiciune pentru modelul floral.
   Îmi imaginez această pereche de cizme combinată cu o rochie din broderie ivoire și o jachetă simplă din denim, într-un outfit casual-chic.


    Continuând cu pantofii, aici alegerea a fost și mai grea, pentru că site-ul nu duce lipsă de modele deosebite, lucrate din piele din piele naturală. M-am oprit asupra Pantofilor Botta, disponibili într-o nuanță plăcută de roșu, ușor rozalie, numită framboise. Pantofii cu botul ascuțit sunt de departe cei mai frumoși pantofi posibili, recomandați și de marele case de modă, pentru că ei alungesc frumos piciorul și pot fi purtați în foarte multe combinații vestimentare. Acești pantofi eleganți, cu tocul subțire și înalt, pot fi purtați și în combinații casual, cu o pereche de blugi clasici și o bluză delicată din șifon. Confecționați din piele întoarsă, acești pantofi trebuie îngrijiți cu atenție pentru a păstra frumusețea culorii, dar ne scapă de grijă zgârieturilor.


    Vara nu este chiar așa de departe cum pare, mai ales că soarele strălucește din ce în ce mai puternic. În curând vom scoate la plimbare sandale, însă eu aștept să se mai încălzească. Pentru vară am ales Sandalele Condur, cu un design modern și feminin, într-o combinație de culori aparte: gri, oranj și fucsia. Aceste sandale color-block au o mică platformă în partea din față pentru a echilibra tocul înalt și a facilita mersul comod pe ele. Foarte rar am văzut sandale colorte atât de frumoase, care să fie confecționate și din piele naturală. Dacă ar fi ale mele, nu cred că am mai avea nevoie de altă încălțăminte și nici nu cred că aș găsi altă pereche de sandale care să le devanseze din poziția de favorite.

    Voi ce culoare ați interzice, dacă ați avea posibilitatea să faceți acest lucru?

    Pe final, vă dau un pont: mie îmi place să fac smart shopping, așa că la începutul soznului cald mereu fac cumpărături din colecția precedentă. Prețurile produselor beneficiază de reduceri consistente, de care nu poți beneficia decât în extra-sezon. Marele avantaj al produselor din magazinul Asortie este acela că sunt confecționate din piele naturala, așa că sunt de calitate, nu se demodează și le poți purta ani întregi fără să se rupă sau deterioreze.

4 comentarii:

  1. Eu as interzice rozul ala pitzi, definitoriu. Foarte rar arata bine, foarte rar nu imbatraneste persoana care il poarta. Din cauza ta, domnita, imi doresc eu acum aceste minunatii: http://asortie.ro/dama/sandale/pantofi-dama-12021.html. Si nu au marimea mea, m-am bosumflat :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, ai mare dreptate!
      Imi pare rau ca nu ai gasit masura care ti se potriveste, dar poate esti norocoasa si gasesti altceva la fel de frumos!

      Ștergere
  2. De acord cu tine in privinta maro-ului, nu am nimic in aceasta culoare! Si eu iubesc culorile, chiar daca nu mai sunt atat de tanara ca tine! Pupici.

    Camelia

    http://www.beautystory.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yeeey, bine ai venit in tabăra Anti-maro, dragă Camelia! Nici eu nu am haine maro, le prefer pe cele colorate, ca și tine :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...