marți, 4 martie 2014

Outfit de toamnă


    Primăvara a debutat cu o ploaie măruntă și rece, noroc că mi-am cumpărat o umbrelă nouă de pe Miniprix.ro, gândindu-mă că este aproape imposibil să nu plouă în lunile martie-aprilie. Dacă acum o săptămână a fost foarte cald, acum temperaturile s-au mai domolit puțin, însă mie vremea mi se pare destul de bună pentru a ieși din casă. 
    De când am primit cardiganul cu model geometric de pe Romwe, l-am purtat aproape de fiecare dată când am ieșit din casă, pentru că este gros și foarte călduros. De Crăciun i-am cumpărat surorii mele unul asemănător, pe roz, cu fire aurii, însă nu l-a purtat niciodată până acum; mă așteptam ca și cel verde să aibă fire strălucitoare, așa că am fost ușor dezamăgită când am realizat că al meu nu are același model.
    Puloverul nu mai este disponibil pe site, eu l-am comandta acum mai bine de o lună, dar sunt multe alte modele asemănătoare, la prețuri foarte bune. 
    Am combinat puloverul cu o pereche de blugi bleumarin, o jachetă matlasată neagră și o gentuță verde. În picioare am tot purtat zilele acestea ghetele de pe  Kurtmann, sunt tare versatile și le-am purtat și prin ploaie și am fost surprinsă plăcut pentru că nu m-am udat deloc în ele. Pentru 55 lei cât au costat, eu zic că au fost o super-afacere și abia aștept să le port în combinație cu fustă.


Cardigan Romwe.com
Jachetă SheInside.com
Jeans H&M
Ghete Kurtmann.ro
Geantă Oasap.com






5 comentarii:

  1. Si eu am geanta de pe Oasap, dar pe negru. E foarte frumoasa si culoarea gentii tale :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte frumoasă culoarea :D . Îmi place mult.
    Să ai o primăvară frumoasă și călduroasă! ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. imi plac mult cardiganul si gentura :)

    RăspundețiȘtergere
  4. super arata! :)

    si eu ma tot uit la ghetele astea pe kurtmann, poate mi le iau intr-un final :).

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...