luni, 24 martie 2014

OOTD: Spring in Neon green


   Cum a venit primăvara, cum gândul meu zboară numai la haine colorate. Dar cum nu mă pot îmbrăca din cap până în picioare în culori puternice fără să arăt ca un clovn, trebuie să combin culorile stridente cu tonuri neutre. Pentru astăzi am ales o ținută feminină, în care broderia este frumos pusă în evidență de intensele tonuri de verde neon.
   Fusta Bershka a fost inclusă în ultima comandă Kurtmann, fiind printre primele achiziții din această primăvară. Cum mie îmi plac hainele din dantelă sau broderie, nu am stat pe gânduri și am pus repede fusta în coș, pentru că în acest outlet online cu haine de la branduri cunoscute, precum Zara, Bershka sau Mango, stocul se epuizează rapid.
   În același stil este și bluzița cu aplicații, pe care abia așteptam să o scot la plimbare. Materialul nonconvențional și designul clasic fac ca această bluză să fie una dintre preferatele mele. Primăvara și vara îmi place să port bluze în culori deschise, care au modele, broderii și aplicații aparte.
   În picioare am ales să port noii pantofi verde neon din ultima comandă Oasap.com. Nu e un secret că pantofii au o culoare stridentă, care devine și mai intensă în lumina soarelui. Sunt comozi, datorită tocului de înălțime medie, iar breteluța cu care se închid le oferă stabilitate. Eu mi-am ales măsura 37 și mi s-a potrivit perfect. Pantofii sunt confecționați dintr-un înlocuitor de piele cu aspect lăcuit.
   Frumosul sacou cu imprimeu floral în tonuri neon este de la Choies și arată incredibil de bine. Eu l-am achiziționat pentru a-mi face un costum (sacou + pantaloni) în același imprimeu, dar mă bucur că îl pot purta și în alte combinații.
   Ca accesorii, am optat pentru o curea metalică aurie cu fundiță și o pereche de cercei statement, ambele achiziționate din magazinul online SheInside.com.
 
   Vouă vă plac culorile neon? Le-ați purta sau vi se par mult prea extravagante?



Bluză FrontRowShop
Sacou Choies.com
Pantofi Oasap
Cercei SheInside
Curea SheInside








   Ați văzut ultimele noutăți de pe Kurtmann.ro? (click pe imaginea de mai jos pentru a vedea oferta)

Kurtmann

8 comentarii:

  1. Pantofii arata foarte bine, culoarea poate ar fi prea mult pentru mine, neon port doar la accesorii si in manichiura, insa imi place si sacoul. Fusta arata mult mai bine pe tine decat pe site.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, si mie mi se par foarte stridenti pantofii, dar mie imi plac culorile tipatoare, asa ca o sa ii scot la plimbare fara probleme :)
      Mersi mult! Da, fusta arata mult mai bine decat pe site!

      Ștergere
  2. Foarte frumoasa tinuta! fustita e superba! Nu mai e pe stoc, nu, ca eu nu am vazut-o? :)
    Si sacoul e perfect pentru primavara! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Dorina! Din pacate, fustita nu mai este pe site :(
      Pupici multi!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...