marți, 18 martie 2014

Primăvara începe cu Kurtmann



   Ce început de primăvară de poveste! Soarele strălucește atât de puternic, încât mă face să scot la înaintare hainele mai subțiri. Am fost inspirată să-mi achiziționez din magazinul online Kurtmann.ro două bluze și o fustă de dantelă, toate fiind potrivite pentru noul sezon. V-am mai spus eu să măriți pozele pentru fiecare produs în parte, pentru a vedea exact detaliile, mai ales că imaginile nu sunt cele mai profesioniste, însă produsele sunt de calitate și arată foarte bine în realitate. Așa s-a întâmplat cu cea mai nouă comadă: am rămas uimită cât de frumoase sunt produsele pe care le-am ales, mai ales când am făcut balanța preț-calitate (valoarea lor totală a fost de numai 100 lei).
    Dar haideți mai bine să vă arăt ce mi-am ales de acestă dată! Toate cele trei produse sunt marca Bershka și pot spune că am făcut o economie considerabilă față de prețul de pe etichetă. Promit să revin cât de curând cu outfit-uri în care să combin aceste piese vestimentare, probabil v-am făcut curioși cum arată pe corp.


   În primul rând, mi-am ales o bluză Bershka cu model geometric/ aztec, lucrată din două tipuri de materiale. Bluza, de culoare alb-gri este confecționată din tricot subțire în partea din față, iar spatele este din bumbac ușor creponat. Totuși, partea din spate să calcă fără probleme și arată foarte bine. Mânecile bluzei nu sunt chiar scurte, pentru că bluza cade oarecum pe umeri. Croiala high-low face ca acest articol vestimentar să fie în tendințe, putând fi purtat în multiple combinații. Mi-am ales măsura M și se așează pe corp exact cum mi-am dorit.



   Al doilea produs a fost o fustă Bershka din dantelă, de culoare alb-ivoire. Eu am o mare slăbiciune pentru hainele și accesoriile confecționate din dantelă, care sunt femine și boeme. Fusta bodycon este bine lucrată, dantela arată frumos și este prevăzută cu o căptușeală din bumbac. Mi-a fost teamă că nu mi se va potrivi măsura, dar mi-am ales S și mi se potrivește ca turnată!


   Dacă sunteți deciși să cumpărați ceva de pe site, verificați și categoria SALE, pentru că puteți găsi articole pe gustul vostru la prețuri incredibil de mici. Eu, spre exemplu, mi-am ales încă o bluză Bershka, de culoare bleumarin, al cărei preț era de numai 15 lei.


   Și pentru că primăvara mă duce cu gândul la combinații vestimentare feminine, am căutat bine-bine pe site și am găsit câteva articole minunate pe care le-am inclus într-un outfit. Ați văzut ce bine arată gențile de piele din noua colecție semnată Kurtmann? Nu am rezistat să nu includ una și în ținuta mea!
   Am pornit de la rochia Stradivarius cu flori, care are o croială interesantă, ce avantajează aproape fiecare siluetă. Croiala A-line și curelușa din talie vor scoate în evidență liniile corpului, oferind un aspect jucăuș. Încă nu este foarte cald afară, așa că am optat pentru o pereche de botine Pull and Bear, cu franjuri, ușor de combinat atât cu rochii/fuste, cât și cu pantaloni. Tocul mediu și culoarea fac din acestea încălțămintea potrivită pentru acest început de primăvară. Și pentru că încă mai bate vântul, jacheta Bershka nu numai că arată bine, dar este și practică.

   Nu uitați și de noua promoție de pe site: 30% reducere la peste 400 de modele! În plus, în magazin au fost postate multe modele noi de articole și accesorii vestimentare marca Zara! Eu am pus deja ochii pe un top din dantelă și o frumoasă brățară cu mărgeluțe. Vouă v-a atras ceva atenția?


4 comentarii:

  1. Sunt multe lucrușoare frumoase pe site-ul Kurtmann și mi-am găsit inclusiv eu câteva. Mi-ar plăcea să existe o gamă mai largă pentru persoanele care poartă mărimea XS.

    Btw, adorul albul și l-aș cumpăra, purta mereu.

    Să te bucuri de noile hăinuțe !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Larisa, se găsesc multe hăinuțe XS, dar trebuie să fii atentă, mai ales când se postează lucrușoare noi, pentru că de fel se epuizează rapid stocul.

      Multumesc mult,
      Pupicei

      Ștergere
  2. Daca e Kurtmann, hop si eu! :)
    Ochisem la ultima tura pe site bluza Berska cu model aztec! Imi place!
    Ti-ai luat lucrusoare frumoase, sa le porti sanatoasa!
    Inspirat gandita si tinuta din colaj!

    Pupicei, Catalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ilda! Intr-adevar, bluza de la Bershka este tare, tare frumoasă, mă bucur că am ales-o.

      Pupici multi

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...