marți, 1 aprilie 2014

Achiziții, noi achiziții...




    În ultimul perioadă am fost ocupată, și încă mai sunt, cu câteva competiții online pentru bloggeri, așa că nu am mai avut timp să scriu postări cu ultimele achiziții. Astăzi mi-am făcut puțin timp pentru a vă arăta o parte dintre ultimele cumpărături, pe care poate le-ați văzut și în alte postări, dacă ați urmărit activitatea mea din ultima perioadă.


   Am observat că am o înclinație spre articolele cu influență tradițională, cum este și această curea frumoasă cu broderie. Recunosc că îmi place modelul floral, însă catarama nu este tocmai pe gustul meu, mi se pare ă nu se potrivește tocmai bine cu modelul curelei. Cum nu am avut altă opțiune, am rămas la aceasta :)



  În ultmul timp mi-m cumpărat ceaiuri numai de pe site-ul Iherb.com, pentru că au o mare varietate, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Ultima cutie achiziționată a fost de ceai organic de căpșuni, care are o aromă foarte plăcută. Cum se încălzește afară renunț la ceaiurile calde și optez pentru variantele reci, cu cuburi de gheață.
   Dacă sunteți la prima comandă Iberb.com, puteți utiliza codul URO424, care vă oferă o reducere de $10 pt comenzile de peste $40 sau o reducere de $5 pt comenzile care nu depășesc această valoare. Taxele de transport sunt de $4, iar coletele vin din SUA, dar ajung la poșta normală.


   Pe pantofi i-am purtat în outfitul de AICI. I-am comandat de pe Oasap în urmă cu o lună  și mi s-a potrivit perfect măsura aleasă. Culoarea pantofilor este foarte intensă, iar în lumina soarelui devine și mai stridentă. Când îi voi scoate la plimbare cu siguranță vor atrage multe priviri, pentru că e aproape imposibil să treacă neobservați. Mi-am propus să îi port numai cu haine în culori deschise pentru că sunt suficient de colorați pentru a da viață ținutei.


Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...