vineri, 25 aprilie 2014

Comandă Kurtmann + Ofertă de weekend


    Salutări, dragelor!
    Astăzi am avut bucuria să primesc noul colet de la Kurtmann.ro, în care s-au ascuns câteva lucrușoare simpatice, la prețuri mici. De obicei, primesc coletul a doua zi, adică în doar 24 de ore, ceea ce mă face să aștept comenzile cu și mai mult interes. Această livrare rapidă este perfectă pentru persoanele care au neapărată nevoie de o rochie, o bluză, o geantă pentru o petrecere, întâlnire, eveniment neașteptat.
   În noua comandă am inclus o fustă bodycon de la Bershka, cu imprimeu geometric, pe care am ales-o pentru că mi-am propus ca în primăvara-vara aceasta să port fuste în acest gen. Mi-am ales măsura S și mi s-a potrivit perfect, deși mi-ar fi plăcut să fie o idee mai lungă. Pe site sunt disponibile și alte modele frumoase de fuste bodycon (click aici), dar stocul se epuizează rapid, așa că dacă vă place una în mod deosebit, nu stați prea mult pe gânduri. Prețul fustiței a fost de 34,99 lei.


   Pe lângă fustă, mi-am mai luat două topuri, pe care le găsiți în secțiunea Tricouri. Pentru sezonul cald, preferatele mele sunt topurile cu bretele subțiri, cunoscute ca spaghetti. Crop top-urile, cum este topul alb de la Stradivarius (click aici) sunt perfecte pentru vară, combinate cu pantaloni scurți sau fuste bodycon. După cum se poate observa, topul este mai scurt și are două decupaje în partea laterală, fiind prevăzut cu bretele reglabile. Mi-am ales măsura M, dar mi s-ar fi potrivit mai bine un S, pentru că nu am bustul generos. Prețul topului a fost de 25 lei.


   Tot de la Stradivarius mi-am ales un top dantelat (click aici), confecționat din dantelă fină neagră și prevăzut cu o căptușeală delicată cu imprimeu floral. Topul este prevăzut cu bretele foarte subțiri, dar rezistente și este decorat cu nasturi-fantezie în partea din față. Acesta este articolul meu preferat din toată comanda și am plătit pentru el numai 25 lei. Pe site mai sunt și alte topuri simpatice, în secțiunea Tricouri, așa că merită să faceți măcar o vizită online.


   Pentru final, am păstrat o veste bună din partea celor de la Kurtmann.ro: transport gratuit pentru toate comenzile a căror valoare este mai mare de 90 lei (ofertă valabilă pentru comenzile plasate începând de astăzi și până duminică 27 aprilie, inclusiv) . Click pe imaginea de mai jos pentru a accesa oferta!


7 comentarii:

  1. Nu m-aș fi gândit deloc să îmi iau topurile dacă le vedem doar pe site, în realitate arată de zeci de ori mai bine. Așa se întâmplă de obicei cu hainele de la Kurtmann, pe site nu promit prea mult, dar când le vezi "live" ai o surpriză foarte plăcută.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa le folosesti pe toate cu placere. fusta arata tare bine... :X:X
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. m-ai cucerit cu lucrusoarele tale finute, sa le folosesti sanatoasa si fericita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte dragute, sa le porti cu placere . Pe cand o noua postare cu shop my closet ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos e topul ala alb cu decupaje. Pacat ca mai au doar un L, dar cred ca ma risc si il comand, il duc la croitoreasa.

    Abia astept sa te vad cu el, cred ca o sa iti stea genial.

    Kisses

    miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...