marți, 6 mai 2014

Îngrijire naturală cu produsele Himalaya + Concurs


   Despre produsele Himalaya Herbal Healthcare am aflat acum câțiva ani, când mergeam la farmacie pentru a-i cumpăra mamei mele Liv.52, un hepatoprotector 100% natural, preparat în întregime din plante, foarte eficient în refacerea hepatocelulară și în redobândirea sănătății ficatului.
   Orele de anatomie din gimnaziu și liceu ne-au învățat cât de important este ficatul în buna funcționare a organismului uman, fiind un organ de rezistență responsabil nu doar de menținere funcțiilor metabolice, ci și de digestie și de detoxifiere. Prin urmare, orice afecțiune a ficatului este resimțită în întreg organismul, producându-se o dereglare a sănătății, pe care Liv.52 ne asigură că o poate restabili cu succes. Acest hepatoprotector este recomandat de medici  persoanelor care suferă de afecțiuni ale ficatului cauzate de diverse toxine, dar și de medicamente sau alcool.
   Și eu am folosit Liv.52, dar ca o metodă de prevenire a îmbolnăvirii ficatului, într-o perioadă în care am urmat un tratament cu antibiotice cu potențial hepatotoxic. Astfel, pentru a preveni o posibilă destabilizarea a funcțiilor hepatice, dar mai ales pentru a-mi proteja mucoasa digestivă, am apelat la suplimentele naturale Liv.52. Tabletele maronii miros plăcut a plante, pentru că acest supliment are o formulă bazată pe patru tipuri de plante recunoscute pentru efectele lor pozitive în susținerea funcționării normale a ficatului: caparisul, Terminalia arjuna, cicoarea și coada șoricelului. Liv.52 este un hepatoprotector recomandat de cei mai mulți dintre medici, datorită acțiunii sale antihepatotoxice, antiinflamatoare, hepatoprotectoare, de reducere a nivelului colesterolului și de stimulare a secrețiilor digestive.



   Pe lângă sănătatea și frumusețea interioară, Himalaya se îngrijește și de frumusețea noastră exterioară, punându-ne la dispoziție o gamă diversificată de produse pentru îngrijirea părului, a feței și a corpului, care au la bază plante și minerale. Eu am încercat și câteva produse cosmetice de la acest brand, pe care le puteți găsi și în magazinul online www.hboutique.ro , la cele mai avantajoase prețuri .
   Astăzi am ales trei produse favorite de la Himalaya, despre care am să vă povestesc câte ceva: gelul purificator pt curățarea feței cu neem, crema hrănitoare pt uz general și pasta de dinți Alb Strălucitor.

   Gelul purificator pentru curățarea feței cu neem are consistența unui gel gros, de culoare verde, cu un miros plăcut de neem. Dacă sunteți familiarizați cu neem-ul, o plantă-minune pentru tratarea problemelor tenului, atunci este imposibil să nu vă placă mirosul acestui gel de curățare, a cărui prospețime mă înviorează instantaneu. Produsul gelatinos se simte plăcut atunci când îl masez pe pielea umedă și chiar dacă nu face mai deloc spumă, reușește să ofere o senzație profundă de curățare a tenului. Marele avantaj al acestui gel de curățare este faptul că îndepărtează excesul de sebum și impuritățile, lăsând pielea curată și pregătită pentru a absorbi celelalte produse pentru îngrijire. Gelul de curățare este potrivit tenului normal cu tendințe de îngrășare, cât și tenului gras și uleios și este recomandată utilizarea zilnică, prin masaj delicat, pe pielea umedă de pe față și gât. Eu am tenul normal, dar cu tendințe de îngrășare, așa că m-am înțeles foarte bine cu acest produs de curățare care mi-a controlat excesul de sebum și m-a scăpat de senzația de ten încărcat. Prețul unui flacon de 150 ml este de 18 lei.


  După fiecare utilizare a gelului de curățare, mi-am aplicat Crema hrănitoare pentru uz general, care are o textură incredibil de ușoară și non-grasă, încât abia dacă o simți atunci când o aplici pe piele. Formula sa pe bază de aloe vera și extract de ginseng hrănește și protejează pielea împotriva factorilor poluanți, oferindu-i hrănirea optimă pentru întreaga zi. Datorită flaconului generos, de 150 ml, eu am mai aplicat crema și pe corp, prin masaj delicat, în fiecare zi. Crema are un miros plăcut de plante, care parfumează discret pielea corpului. Prețul său este de 12,5 lei și este disponibilă și în varianta mică, la 50 ml, într-un recipient perfect pt îngrijirea feței.


  Un alt produs favorit marca Himalaya este Pasta de dinți  Alb Strălucitor/ Sparkly White, un produs cosmetic ayurvedic, cu ingrediente active naturale, care oferă o îngrijire optimă dinților și gingiilor. Grație produselor pt îngrijirea orală de la Himalaya, am observat cât de importantă este îngrijirea gingiilor, pentru că acestea se află la baza sănătății și igienei noastre orale. Enzimele de papaya și ananas îndepărtează petele de pe suprafața dinților; eu am observat o albire a dinților, dar nu una extremă, după numai 3 săptămâni de folosire constantă, de două ori pe zi. Prețul unui tub de 75 ml este de 12,5 lei.
  Pe mine m-au mai atras și celelalte tipuri de paste de dinți, în special Pasta de dinți ayurvedică și Pasta de dinți Complete Care, pe care îmi doresc să le folosesc în viitorul apropiat.


   Desigur, mai sunt multe produse Himalaya atractive, pe care nu am avut încă ocazia să le folosesc, dar pe care îmi doresc tare mult să le am în trusa mea de îngrijire. Printre acestea se numără și Crema contur pentru ochi, care promite să reducă cearcănele și ridurile din jurul ochilor. Motivele pentru care îmi doresc acest produs sunt următoarele: în primul rând pentru că am citit și auzit câteva păreri și recomandări pozitive la adresa lui, și în al doilea rând pentru că îmi doresc un produs eficient, din ingrediente naturale, pentru a-mi îngriji pielea din zona ochilor.
  Mai mult decât atât, îmi doresc să folosesc acest produs pentru că în acest sezon zona ochilor este expusă razelor solare, iar crema de la Himalaya are o formulă perfectă și asigură protecție împotriva razelor UV.  Nu sunt genul de persoană care așteaptă ceva pentru a trece la fapte, așa că vreau să mă bucur de această cremă pentru a reduce liniile fine și pentru  preveni formarea ridurilor în zona ochilor.

  Și pentru că mie îmi plac produsele Himalaya și îmi doresc să împart bucuria cu voi, v-am pregătit o surpriză plăcută: un concurs pe pagina mea de facebook, al cărui premiu este un produs cosmetic marca Himalaya (pentru a vă înscrie dați click aici).

   Voi ați folosit până acum produse Himalaya? Dacă ați folosit, care este favoritul vostru? Dacă nu ați folosit încă, ce produs v-ați dori să încercați?

44 de comentarii:

  1. Am incercat si eu cateva produse si chiar am fost multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt cele mai bune produse . Le folosesc cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. buna! imi plac produsele Himalaya si am avut ocazia sa folosesc un ulei de corp de la ei care mia plcaut enorm de mult ,am auzit despre calitatile acestor produse pe mai multe bloguri si forumuri insa ma facut curioasa pasta de dinti ,multumim pentru ca inpartasesti cu noi experienta ta cu produsele Himalaya si desigur ca imi face placere sa ma inscriu la concursul organizat de tine ,

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunate aceste produse si de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cele mai bune produse si eu folosesc unele produse si sunt foarte multumita de ele atat eu cat si intreaga familie .

    RăspundețiȘtergere
  6. folosesc si eu produsele de la Himalaya...sunt f bune :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt curioasa sa le incerc, pana acum nu le-am folosit :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Le folosesc cu incredere, produse de calitate fb ene maria

    RăspundețiȘtergere
  9. nu am incercat nici un produs de la ei , insa acum dupa ce am citit articolul tau vreau sa incerc pastele de dinti si gelul exfoliator

    RăspundețiȘtergere
  10. recomand produsele .ft bune!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am folosit si eu cateva produse Himalaya, printre care si gelul prezentat de tine, este chiar bun!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am folosit decat 2 produse de la Himalaya, si anume Mentat si Septilin care cica ar fi bun pentru imunitate fiind din plante :)

    RăspundețiȘtergere
  13. gelul de curatare il am si eu si e bun:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Cristina Barbieru6 mai 2014 la 19:26

    Sunt foarte bune produsele Himalaya , mama le folosea si a fost foarte multumita !! As fi tare bucuroasa daca as incerca acesta crema !! <3 Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere
  15. este o crema eficienta.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna sa fiu sincera cele mai bune produse si eu folosesc unele produse si sunt foarte multumita de ele atat eu cat si intreaga familie

    RăspundețiȘtergere
  17. AM INCERCAT PRODUSELE HIMALAYA SINT FOARTE BUNE; ADOR Pasta de dinți Alb Strălucitor/ Sparkly White ESTE FOARTE BUNA AM INCECAT SI SAMPOANELE SINT FOARTE BUNE

    RăspundețiȘtergere
  18. SINT FOARTE BUNE PRODUSELE HIMALAYA PASTA DE DINTI ESTE MINUNATA CHIAR ALBESTE DANTURA

    RăspundețiȘtergere
  19. Ionescu Ana-Claudia6 mai 2014 la 21:50

    Mi-ar placea sa am ocazia sa folosesc macar un produs de la Himalaya Herbal Healthcare, deoarece am citit multe articole despre produsele si beneficiile lor

    RăspundețiȘtergere
  20. Crema am incercat-o si chiar imi place.Imi place foarte mult cum miroase

    RăspundețiȘtergere
  21. am avut crema de calcaie! foarte buna!

    RăspundețiȘtergere
  22. Gelul purificator imi place la nebunie ! am mai folosit de asemenea si sunt multumita si de crema ,pasta de dinti si samponul Hinalaya

    RăspundețiȘtergere
  23. Sotul meu foloseste Liv 52 si este foarte multumit! Eu am folosit crema de maini Age Defying, crema antiseptica, sapunul Cream&Honey. Suntem super multumiti de produsele Himalaya.

    RăspundețiȘtergere
  24. Folosesc cu mare placere produsele Himalaya. Am fost foarte multumita de crema contur pentru ochi si pasta de dinti.

    RăspundețiȘtergere
  25. Sotul meu foloseste Liv 52. Eu am folosit crema de maini Age Defying, crema Antiseptica si sapunul Cream & Honey. Suntem foarte multumiti de produsele Himalaya!

    RăspundețiȘtergere
  26. Foarte multumita de produse lor...sunt eficiente, isi merita preturile.

    RăspundețiȘtergere
  27. N-am incercat inca nimic, dar pasta de dinti a primit mereu f multe laude, asa ca mi-ar placea sa o incerc. Produsele se gasesc numai online?

    RăspundețiȘtergere
  28. si eu folosesc produse himalaya si ma declar foarte multumita

    RăspundețiȘtergere
  29. Am folosit pasta de dinti de la ei si mi-a placut tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  30. din pacate nu am avut ocazia sa incerc produsele Himalaya. as incerca orice produs!!

    RăspundețiȘtergere
  31. sunt ff bune,eu folosesc si pt piciul meu,siropelul pt imunitate

    RăspundețiȘtergere
  32. N-am folosit dar mi-ar placea sa testez crema.

    RăspundețiȘtergere
  33. Si eu folosesc Liv.52 pentru ca nu mi-au iesit niste analize prea grozave, sper sa dea rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  34. Am folosit uleiul pentru bebelusi si sotul meu a folosit niste pastile :) Sunt foarte bune.As dori sa incerc o crema pentru ten,am tenul uscat-sensibil
    Multumim pentru concurs! :-*

    RăspundețiȘtergere
  35. Trica Viorica9 mai 2014 la 02:46

    Am folosit si eu produsele Hymalaia si sunt de mare calitate <3

    RăspundețiȘtergere
  36. mi-ar placea sa incerc crema :) nu am incercat inca aceasta marca

    RăspundețiȘtergere
  37. Am folosit Cystone pentru calculi si infectii urinare,Liv 52 pentru ficat,Gasex pentru balonare si toate mi-au fost utile.Cunosc si alte persoane care au folosit aceste persoane si intodeauna si-au demonstrat eficacitea.Toate produsele trebuie sa fie folosite pentru o perioada mai indelungata pentru a li se vedea cu adevarat beneficiile.

    RăspundețiȘtergere
  38. Barbu Cristina11 mai 2014 la 09:16

    foarte bune produsele ,nu am incercat foarte multe dar atat cat am folosit, am fost multumita de calitatea lor

    RăspundețiȘtergere
  39. molnar cecilia11 mai 2014 la 14:28

    folosesc aceste produse, sunt f.bune

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...