miercuri, 25 iunie 2014

Costumele de baie perfecte pentru o vară fierbinte


   Nu mai este un secret faptul că vara toată lumea tinde să-și lase pielea la vedere și să se bucure de un bronz plăcut și de clipe de relaxare la mare ori la piscină. De la apariția primelor costume de baie și până astăzi, se observă o schimbare evidentă a modelelor, care devin tot mai înguste și lasă tot mai multă piele la vedere. Unii pun totul pe seama încălzirii globale, însă eu sunt de părere că suntem o generație open-minded, lucru care se poate observa nu doar la nivelul articolelor de baie, ci la nivelul întregului nostru stil de viață. Se cheamă modernizare, însă eu sunt adepta modernizării raționale, fără a o da în extreme și a exagera, motiv pentru care astăzi vă recomand costumele de baie din magazinul online SevenSins.ro, un magazin cu modele de lenjerie sexy, feminine, care nu depășesc limita decenței.
   Când vine vorba despre costumul de baie, SevenSins.ro ne pune la dispoziție câteva zeci de modele, potrivite pentru toate siluetele, astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Pentru o vară fierbinte, cum se preconizează că va fi vara 2014, acest magazin online ne încântă cu modele de costume de baie (click aici) întregi, cu două și chiar cu trei piese, cu croieli și imprimeuri felurite. Costumele de la branduri precum Chilirose, Marko și Obsessive se remarcă prin calitatea materialelor folosite, prin imprimeurile deosebite, cât și prin prețurile accesibile.
   Primul costum de baie care mi-a atras atenția a fost cel din prima fotografie, un costum din două piese marca Chilirose, care are un design retro, amintind de moda anilor 70-80, când erau la mare căutare sutienul îngust și slipul cu talie înaltă. În plus, imprimeul floral mă duce cu gândul la rebela generație flower power, numai că sutienul negru domolește oarecum explozia florală de pe slip. Dacă sunteți tentate să spuneți că acest slip nu vă avantajează, eu zic să-i acordați o șansă și să probați un astfel de costum în showroom-ul SevenSins. Marele avantaj al taliei înalte a slipului este acela că reușește să contureze corpul și să creeze un efect optic de alungire, dar mai ales de subțiere a taliei. Se creează, astfel, un echilibru între bust și șolduri, un echilibru pe care și-l dorește orice femeie.


   Bronzul nu se vede mai frumos pe piele ca atunci când purtăm un costum de baie alb, care iese în evidență prin contrast cu pielea maronie, ușor aurie. Costumul deux-pieces Megan by Marko (Click aici) este un frumos articol pentru plajă, fiind pus în valoare de croiala elegantă și de detaliile negre. Sutienul cu cupe push-up se închide după gât cu două șnururi subțiri, la fel ca și slipul îngust, cu croială clasică. Albul nu este pretențios, mai ales când avem grijă la felul în care arătă hainele și accesoriile pe care le purtăm; eu recomand ca pentru primele zile de plajă, când pielea este mai închisă la culoare, să optăm pentru un costum într-o culoare mai vie, pentru a exista un contrast plăcut cu pielea. Abia după ce pielea se închide puțin la culoare, putem scoate la vedere frumosul costum de baie alb, care este disponibil în toate măsurile, de la S la XL.


   Dar albul nu este singurul care ne scoate în evidență bronzul, ci și roșul, care emană exotism , căldură și sex-appeal. Nu m-am mulțumit cu un costum de baie simplu, așa că am optat pentru deosebitul costum Avril de la Marko, cu imprimeu polka dot. Bulinele de pe sutien și slip, precum și volănașele din zona bustului, oferă un aer jucăuș acestui  costum de baie care nu va trece neobservat. Sutienul push-up este prevăzut cu volănașe discrete, care au rolul de a crea impresia unui bust mai generos, în timp ce slipul are o bandă elastică încrețită, cu buline, perfectă pentru a camufla micile imperfecțiuni din zona taliei. Nu ezitați să luați cu voi în vacanță un astfel de costum, care nu este potrivit doar pentru adolescente, ci pentru toate femeile care se bucură de viață și care nu uită niciodată să zâmbească.


   Nici costumele întregi nu-mi displac și am câteva modele în garderoba personală, pentru că mi se par foarte chic și feminine, plus că pot fi purtate și ca topuri, combinate cu pantaloni scurți. Dintre costumele de pe SevenSins, mi-a atras atenția costumul de baie Withney de la Marko, într-un degrade clasic, de bun gust. Costumele de baie întregi sunt de departe cea mai bună alegere pentru femeile care sunt nemulțumite de micile imperfecțiuni ale corpului, cât și pentru cele care vor să etaleze la plajă o siluetă perfectă. Dacă nu ați probat până acum un costum de baie întreg, atunci nu înțelegeți cât de frumos poate acesta să îmbrace corpul, în comparație cu unele costume deux-pieces.
    Costumul Witney reușește să concentreze atenția asupra bustului, datorită jocului de culori, dar mai ales porțiunii albe; albul reușește să creeze un efect optic de mărire și volum, astfel că bustul nostru va părea mult mai generos în acest costum. Porțiunea gri de sub sâni , dar mai ales negrul care predomină în partea de jos, creează impresia de subțiere a taliei, susținută și de inserțiile negre abia sesizabile, ca niște decupaje în formă de V. Costumul de baie este disponibil în măsuri de la M la XXXL, așa că, doamne dragi, nu vă temeți să vă găsiți costumul perfect pentru silueta voastră!

   Prin urmare, magazinul online SevenSins.ro ne așteaptă cu o gamă variată de costume de baie, confecționate din cele mai bune și rezistente materiale, care își păstrează intactă elasticitatea și nu se decolorează la spălat, la razele UV, ori la clorul din piscină. Modele și designul modern ne oferă posibilitatea de a găsi costumul de baie mult visat, care să ne pună în evidență atuurile și să ne camufleze micile imperfecțiuni, pentru că fiecare femeie merită să radieze atunci când merge în vacanță.
 

    Și pentru că vara 2014 se anunță să fie nu doar fierbinte, ci cea mai fierbinte de până acum, vă invit să vizitați și celelalte categorii de pe SevenSins.ro, unde veți descoperi de la lenjerie intimă, la accesorii, dresuri, corsete, până la cele mai provocatoare modele de lenjerie sexy (click aici) . Să nu-i uităm nici pe bărbații noștri dragi, pentru care sunt pregătite modele de lenjerie de la branduri precum Cătălin Botezatu, Jamais Vu sau Passion. Tot pentru ei găsim și slipuri de baie, așa că nu fiți egoiste și adăugați în coș un produs pentru bărbatul vostru drag, nu doar pentru voi.
    Eu tocmai am primit un nou colet cu minunății de pe SevenSins, pentru că am devenit fidelă acestui magazin, care nu mi-a înșelat niciodată așteptările. Dacă sunteți curioși ce se ascunde în colet, atunci vă dezvălui secretul: multe perechi de chiloței din materiale moi, de calitate, decorate cu dantelă fină și fundițe! Vă recomand și vouă brandurile mele favorite, Obsessive și LivCo, de la care am ales mai multe perechi de chiloței cu adevărat speciali. Materialele nu se decolorează la spălat și chiloțeii nu-și schimbă forma. În plus, mereu mă dă pe spate ambalajul perfect al produselor Obsessive, care te răsfață cu adevărat și îți oferă o plăcere de nedescris să găsești un produs minunat ascund printre hârtii și cutiuțe frumos imprimate.
    Plasarea comenzii se face extrem de simplu și rapid, direct pe site sau prin telefon. Pentru cei din București, există posibilitatea de a vizita showroom-ul SevenSins, unde sunteți așteptați într-un decor plăcut, în Strada Orzari, Nr 3.
    La SevenSins veți avea mereu garanția calității, deoarece în magazin sunt disponibile produse de la mărci deja celebre pentru calitatea lor, însă puteți returna produsele care poate nu vi se potrivesc ca măsura sau croială, conform politicii de returnare. 
    Livrarea produselor se face prin intermediul curieratului rapid, în cel mai scurt timp de la plasarea comenzii, iar costul aferent acesteia este de 19 lei. Desigur, pentru comenzile care depășesc valoarea de 199 lei, SevenSins asigură livrarea gratuită. Clienții care achiziționează mai multe produse se pot bucura chiar și de reduceri cuprinse între 5-15%, în funcție de pragurile de reducere disponibile pe site. De asemenea, îi puteți răsfăța pe cei dragi achiziționându-le un Voucher cadou de o valoare anume, din care ei își pot alege produsele preferate. 
   În partea de jos a site-ului găsiți câteva link-uri utile , în care puteți obține informații esențiale despre produsele, dar mai ales despre activitatea magazinului SevenSins, un magazin online de top preferat de cele mai multe femei din România, lucru atestat de mărturiile și fotografiile trimise de clienții mulțumiți. Aveți posibilitatea de a vă monitoriza în permanență contul, de a adăuga produsele preferate în lista de preferințe/wishlist și de a acumula puncte de fidelitate. În concluzie, aveți la dispoziție într-un singur loc tot ce vă trebuie pentru a fi frumoase și atrăgătoare, atât în dormitor, cât și atunci când mergeți la plajă!

   Pentru voi, cât de fierbinte va fi vara 2014?
    



3 comentarii:

  1. So beautiful. ;-)
    Lovely greets Nessa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nessa, thank you a lot! I love to wear swimsuits and my favorite is the retro one, which fits my style :)

      Kisses and hugs!

      Ștergere
  2. Ce frumos e cel cu alb, bine ca modeala are si un bust generos, dar tot e superb :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...