miercuri, 20 august 2014

Ținuta zilei: Bluză neagră + Fustă cu flori


   Ultimele două zile au fost mai răcoroase, motiv pentru care am profitat de ocazie și am scos la plimbare noua bluză neagră marca OVS(click aici), pe care am achiziționat-o din outletul online Kurtmann.ro în urmă cu puțin timp. Am avut câteva treburi de rezolvat, așa că am optat pentru o ținută comodă, dar chic și am profitat de o mică pauză în care am făcut fotografii.
   De curând, brandul OVS a fost introdus în magazinul Kurtmann și, cum deja știam de produsele lor, mi-am dorit tare mult să vă ce calitate au materialele. Cum am foarte puține haine negre, am zis să-mi lărgesc gama și am găsit o bluză neagră cu mărgele aplicate, care mi s-a părut foarte interesantă.
    Bluza în măsura S este lejeră și este confecționată din două materiale: unul moale și ușor elastic, care se simte extrem de plăcut pe piele și șifon în partea din spate a bluzei. Aceasta are o broderie centrală sub formă de floare, decorată cu multe mărgele multi-fațetate de culoare neagră.

   Mai jos aveți link-urile pentru fiecare produs în parte:
Sandale Asos.com
Geantă vintage
Cercei cu flori 
Brățară vintage


   În comanda Kurtmann am avut inclus și un frumos costum de baie Pull and Bear, cu imprimeu tropical pe fond bleu. Am profitat de reducerea de 50% și mi-am achiziționat costumul, care arată foarte bine în realitate și pe care abia aștept să-l port. Reducerea este încă valabilă la toată gama de costume de baie (click aici).
   Am asortat acestei bluze feminine o fustiță romantică, cu imprimeu floral. Fusta este prevăzută cu elastic în talie, lucru care o face să se așeze foarte frumos pe corp. Imprimeul pe fond negru se asortează de minune cu bluza și am păstrat tonurile de maro pentru a completa ținuta cu o pereche de sandale și o geantă. Sandalele au tocul mic și gros, foarte comod, iar multitudinea de barete fixează bine piciorul, pentru un mer sigur. Poșeta vintage este de mult timp în garderoba meaa, de pe vremea când vânam săptămânal haine și accesorii din magazinele vintage & second hand, de unde m-am pricopsit cu multe „comori” vestimentare.
   Ca bijuterii, am optat pentru o pereche de cercei superbi, sub formă de floare, în nuanțe de roz-somon și accesorii metalice bronz, precum și o brățară vintage cu o floare mare din rășină.










6 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...