luni, 25 august 2014

Review: Vopsea de par fara amoniac Syoss Oleo Intense - Sandy Blond 9-60


  Experiența mea cu vopseaua de păr Syoss Oleo Intense a început în ianuarie 2014 și, ca majoritatea persoanelor care o achiziționează, am fost încântată de faptul că promitea o colorare perfectă a părului, fără să conțină amoniac.

   După ce am mai folosit două tonuri de roșu, de data aceasta m-am oprit la blond, încercând nuanța Sandy Blond 9-60, care pe cutie are un aspect natural, perfect pentru vară. Chiar dacă vopseaua Syoss Oleo Intense nu m-a încântat la primele două utilizări deorece nu rezistă pe firul de păr, am zis să-i mai dau o șansă. Am profitat de faptul că părul meu era deja blond și voiam doar să îmi împrospătez culoarea, dar și să văd cum se comportă pe rădăcinile naturale care erau crescute câțiva centimetri.


   Aceasta vopsea poate fi comandata online de AICI , la un pret foarte accesibil.




   M-am vopsit acasă, folosind două cutii de vopsea, pentru un păr de lungime medie, cu firul subțire. Un singur tub de vopsea nu mi-ar fi ajuns, așa că am aplicat vopseaua din abundență, pe toată lungimea părului. Am lăsat-o să acționeze timp de 25-30 minute, după care am clătit-o cu apă din abundență.

   Vopseaua are o textură moale, asemănătoare unui balsam, motiv pentru care aplicarea este rapidă și plăcută. Mirosul vopselei este minunat, lucru datorat lipsei amoniacului; dacă nu suportați mirosul puternic și usturător al vopselei obișnuite, Syoss Oleo Intense este o adevărată salvare. Se clătește cu ușurință din păr.

   După uscare, pot spune că am fost de-a dreptul încântată de culoare, care se apropia foarte mult de cea indicată pe ambalaj. Culoarea naturală și rădăcinile colorate aproape perfect, la fel ca restul părului, mi-au dat speranțe. Folosind a treia oară această vopsea, recunosc că de fiecare dată mi-a ieșit culorea de pe cutie. Desigur, rezultatul final după vopsire poate fi influențat de textura și pigmentul firului de păr, de timpul de acționare, așa că nu vă garantez că mereu vă va ieși culoarea dorită.
   Imediat după vopsire, părul meu avea o nuanță naturală, ce se apropia de culoarea spicelor de grâu:




   După cum se poate observa din fotografii, culoarea este frumoasă, însă la rădăcini vopseaua nu a prins atât de bine și culoarea nu este uniformă. Acest lucru se datorează lipsei amoniacului. Nu m-ar fi deranjat acest aspect, deoarece îmi place cum arată părul când rădăcinile sunt un pic mai închise decât restul părului, dar la mai puțin de două săptămâni de la vopsire, rădăcinile au revenit aproape la culoarea naturală.

   În imaginile de mai jos se poate observa contrastul dintre părul blond și rădăcinile de culoare șaten. După doar două săptămâni și 4-5 spălări, vopseaua Syoss Oleo Intense s-a luat de pe păr, însă cel mai mult s-a văzut acest lucru la rădăcini. Iată că o vopsea fără amoniac nu are putere de colorare a părului ca o vopsea obișnuită și se duce mult mai repede din păr.



   Din punctul meu de vedere, vopseaua Syoss Oleo Intense trebuie catalogată ca un nuanțator de păr și nu ca o vopsea care să coloreze părul pentru câteva luni. Se aplică rapid și uniform si are un finish superb. Gama Syoss Intense conține niște culori superbe, care vor împrospăta și aduce la viață orice păr tern și lipsit de vitalitate.


   Click AICI pentru a comanda online aceasta vopsea, cu livrare rapida direct acasa.
   

7 comentarii:

  1. Eu asa doresc: o nuanta apropiata celei naturale si m-am inteles destul de mult timp cu vopseaua aceasta! :)
    Pupicei, Catalina!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, in cazul acesta, este cea mai buna alegere, deoarece nu arde deloc firul de par.

      Pupici

      Ștergere
  2. am aceeasi parere despre aceasta vopsea, am avut-o si eu de cateva ori (si acum am luat-o iar, pt ca a aparut o nuanta noua care imi place, desi stiu ca voi fi dezamagita de rezistenta ei).Singura vopsea fara amoniac care mi s-a parut buna este Casting. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aura, am incercat si Casting, insa tot nu se compara cu cea cu amoniac :(
      Da, nuantele de la Syoss chiar sunt foarte frumoase.

      Ștergere
  3. Chiar frumoasa culoarea sa stii :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am parul saten inchis am folosit vopseaua fara anoniac blond aluna nr3 sunt incintata a vopsit si firele de par albe .

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...