duminică, 24 august 2014

Bărbat, soț și tată

    Femeile, prin natura lor, sunt mame, soții și, în același timp, nu-și neglijează nici locul de muncă. Ele sunt cele răsfățate, așa că întotdeauna un cadou este bine-venit. Dar, cum de sute de ani femeile se luptă să fie tratate pe picior de egalitate, astăzi vom da Cezarului ce-i al Cezarului și îi vom răsfăța și pe bărbați. Și nu oricum, ci cu cele mai speciale cadouri de la Gift Boutique.
    Înainte de toate, un bărbat trebuie să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului, așa ca nu poate exista un cadou mai potrivit decât un Set pentru bărbierit Edwin Jagger. Fie că este vorba despre tatăl, iubitul, soțul sau fratele nostru, fiecărui bărbat îi place să se aranjeze și să arate perfect. Setul cadou compus din pămătuf pure badger, aparat de ras Mach3 și un suport din inox, asigură un barbierit sigur, pentru aranjarea perfectă a bărbii, mustății și a perciunilor. În plus, orice bărbat care are un loc de muncă stabil și merge la birou, trebuie să arate îngrijit și prezentabil, deoarece zilnic intră în contact cu diverse persoane.


    Cel mai important rol al bărbatului este acela de soț. Indiferent de vârsta și poziția socială, un soț iubitor trebuie să fie alături de soția sa și să-i ofere tot sprijinul de care aceasta are nevoie. Bărbatul modern nu mai privește bucătăria ca pe un teritoriu strict feminin și se implică cu toată capacitatea fizică, chiar dacă nu este un master chef. Marea sa specialitate este grătarul, așa că un Set Barbeque nu poate să reprezinte decât cireașa de pe tort. Șorțul negru din nylon este dovada clară a faptului că își ia atribuțiile în serios, în timp ce prepară carnea și legumele de pe grătar cu ajutorul furculiței, cleștelui și a spatulei speciale. Și, pentru ca totul să fie perfect, întocmai basmelor populare, el se îngrijește de sare și de piper, pentru ca preparatelor sale să nu le lipsească nimic. Departe de birou, în sânul familiei și al invitaților dragi, bărbatul se mândrește cu rolul său de bucătăraș de ocazie.


   Latura emoțională a bărbatului se activează imediat atunci când vine vorba despre familie, și mai ales despre copii. Mai presus de orice, bărbatul este un soț iubitor și nu se poate mândri mai tare decât atunci când el și fiul său poartă accesorii la fel: Setul de papioane tata și fiul. Papionul este simbol al eleganței masculine, însă culoarea veselă și imprimeul oferă acestui accesoriu un aspect jucăuș, specific copiilor. La petreceri în familie, spectacole școlare și aniversări, acest set de papioane va întări legătura dintre părinte și copil. Știți prea bine sintagma englezească „Like father, like son”, așa că orice tată se va mândri cu fiul- o parte din el, în timp ce fiul va fi fericit că se aseamănă și că merge pe urmele tatălui.


  Pe lângă aceste cadouri pentru bărbați, în magazinul online GiftBoutique.ro sunt multe alte produse minunate ce pot fi oferite în dar bărbaților din viața noastră. Ca și în cazul femeilor, un cadou făcut din suflet este cel mai frumos dar, așa că alegeți-l pe acela care să se potrivească felului de a fi al bărbatului căruia i-l veți oferi, fie că este vorba despre soțul, iubitul, tatăl sau un prieten drag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...