sâmbătă, 20 septembrie 2014

Cadouri din suflet: Cadouri Altfel


    Cadoul reprezintă acel obiect pe care îl oferim unei persoane dragi sau apropiate, fără a ne aștepta să primim ceva în schimb. Din cele mai vechi timpuri, darurile au avut menirea de a apropia oamenii și de a aduce bucurie în sufletele lor. Fie că este vorba despre o aniversare, o zi onomastică, o petrecere de absolvire, una de logodnă sau de botez, cadoul este modalitatea noastră de a felicita și de a răsplăti o persoană dragă, aducându-i fericire prin intermediul unor obiecte oferite din suflet.
    Magazinul online CadouriAltfel.ro ne sugerează să renunțăm la cadourile banale în favoarea celor originale, care să se potrivească personalității persoanei destinatare. Femeile, în general, cochetează cu idea de a primi cadouri și mici atenții, motiv pentru care astăzi am să vă prezint câteva cadouri minunate pe care le-aș oferi cu drag mamei, surorii și prietenelor mele dragi.
    Chiar dacă femeile sunt mari iubitoare ale hainelor și cosmeticelor, acestea nu sunt și cele mai inspirate cadouri pe care le putem oferi, deoarecem este foarte probabil să alegem obiecte care să nu se potrivească stilului vestimentar ale sărbătoritei, ori arome care să nu fie pe gustul acesteia. Pentru a evita situațiile jenante și pentru a merge la sigur, vă propun obiecte deopotrivă practice și de decor, obiecte feminine, de bun gust, la prețuri accesibile. Este drept că prețul nu contează atunci când facem un cadou, însă un dar din suflet este mai prețios decât unul neispirat care poate valora de zece ori mai mult.


   Pentru fiecare dintre noi, timpul este important. Indiferent de ceea ce facem, este aproape imposibil să nu fim dependenți de timp și să ne măsurăm momentele frumoase petrecute alături de cei dragi în secunde, minute și ore. Și chiar dacă tehnologia modernă a telefoanelor mobile ne permite să măsurăm cu exactitate timpul, nu cred că există vreo femeie pe care să nu o încânte acest superb Ceas de masă vintage. El va înfrumuseța noptiera din dormitor, mobilierul din sufragerie sau măsuța de birou. Având atașat un suport pentru instrumentele de scris, ceasul devine din obiect decorativ și un obiect practic. În plus, un ceas este un cadou potrivit pentru orice femeie, indiferent de vârsta și de ocupație, mai ales că acest obiect este lucrat cu detalii desăvârșite, pictate în alb pur.


   Și dacă am rezolvat problema timpului, atunci poate reușim să furăm câteva momente petrecute alături de prietene dragi ,la o ceașcă aromată de ceai. Minunatul Set de ceai cu infuzor reprezintă darul perfect pentru femeile cărora le plac discuțiile relaxate cu prietenele, în compania unui ceai bun. Astfel, grijile sunt date uitării și veselia pune pace pe suflete, într-o îmbrățișare parfumată a ceaiului aburind. Ceșcuțele mici, fără tortiță, și ceainicul cu mâner împletit sunt lucrate după model asiatic, iar decorul floral viu colorat le înfrumusețează vizibil. Acest set special va însufleți bucătăria și le va ispiti pe femei să ia parte la o șuetă femeiască, mai ales în acest sezon, când temperaturile încep să scadă și te îmbie să servești o băutură caldă.


    Și niciun ceai aromat nu este la fel de bun fără zahăr, pentru că zahărul în ceai este ca sarea în bucate. Din acest motiv, iubitoarele de ceaiuri, dar și cele de cafea, vor aprecia un cadoul inspirat și original cum este această Zaharniță. Lucrată manual din lemn cu detalii sculptate, cutiuța cu capac va ascunde zahărul granulat sau pe cel cubic, ce vor ateriza negreșit în ceșcuțele aburinde de ceai și cafea. Alături de zaharniță, cadoul este însoțit de o linguriță specială din inox, care completează perfect aspectul vintage al suportului elegant pentru zahăr.

   Din categoriile Cadouri vintage și Cadouri pentru femei au fost multe produse care mi-au atras atenția și pe care mi-ar face mare plăcere să le primesc, însă eu v-am arătat numai trei dintre ele, iar pe restul vă invit să le descoperiți chiar voi! Este imposibil să nu găsiți ceva pe placul fetelor și femeilor din viața voastră! Cu siguranță că mama voastră va aprecia un set de ceai de calitate, verișoarei apropiate i-ar plăcea la nebunie o păpușă din porțelan, iar cea mai bună prietenă se va simți răsfățată cu o nouă cutie pentru bijuterii.

    Comenzile de cadouri se plasează simplu și rapid, direct pe site, prin telefon sau prin e-mail; este suficient să vă alegeți produsele dorite și modalitatea de plată și transport. Comenzile sunt livrate prin poșta română și transportul costă 10 lei, sau prin serviciul de curierat rapid pentru care trebuie să plătiți 20 de lei. Iar pentru comenzile mai mari de 200 lei, CadouriAltfel.ro vă oferă transport gratuit. Plata o puteți face fie online cu cardul, fie ramburs la livrarea coletului.  Oricum ați proceda, aveți garanția calității și o livrarea promptă a produselor!


Un comentariu:

  1. Bucuria celui ce primeste un dar este cea mai frumoasa multumire pentru cel ce il ofera :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...