marți, 16 septembrie 2014

Favoritele zilei


  Cum vă pregătiți pentru această toamnă? Sunt convinsă că mulți dintre voi au început un nou an școlar și că tot atât de mulți îl așteptați pe cel universitar. Mi-e oarecum dor de vremurile acestea cu farmec, când îmi cumpăram haine noi pe care așteptam să le inaugurez la început de an. Totuși, nu s-au terminat toate o dată cu școala, așa că an de an am grijă să întâmpin toamna cu lucrușoare noi.
   Vremea este încă frumoasă în timpul zilei, dar dimineața și seara este destul de răcoare, motiv pentru care mie îmi fug ochii după pulovere și cardigane subțiri. Mi--aș dori și o geantă nouă, dar și câteva geluri de duș cu arome fructate, mai ales că am făcut mici economii pentru a mă bucura de cumpărături pentru noul sezon.
   Ca de fiecare dată, nu vreau să arunc o grămadă de bani pe haine, mai ales că mereu ne vine pofta de a cumpăra ceva nou. Am renunțat de mult timp la cumpărăturile în mall-uri și mă bucur de avantajele magazinelor de tip outlet, care au produse de calitate la prețuri mult mai mici.
   Iată ce mi-a atras atenția din magazinele online favorite:




















  Eu tocmai am plasat o comandă Yves Rocher, pentru că au o ofertă super-avantajoasă: 3 geluri de duș + sacoșă la doar 22 lei (click aici pt ofertă). În plus, dacă sunteți abonați la newsletter, veți primi gratuit o Apă demachiantă pentru orice comandă, precum și minunatul set compus din agendă+ pix.


Un comentariu:

  1. Pantofii cu toc sunt geniali!!! Si imi place mult si geanta roz! Ce dragut ca ai.primit agenda de.la Yves Rocher :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...