sâmbătă, 20 septembrie 2014

Produse Himalaya pentru o toamnă sănătoasă


    Produsele Himalaya sunt printre primele pe care le-am încercat vreodată, deoarece le cumpăram din farmacii pentru a-mi trata anumite afecțiuni interne și ale pielii. Între timp, chiar dacă au apărut multe alte branduri de cosmetice, eu am rămas fidelă acestor produse care și-au făcut de fiecare dată treaba. Astăzi am renunțat să mai merg prin farmacii și comand produsele direct din magazinul online cu produse naturiste PutereaPlantelor.ro, pentru că este mai comod și pentru că beneficiez de o mai mare diversitate de produse.
   Toamna, ca și primăvara, sănătatea noastră trebuie pusă la adăpost, deoarece se face trecerea de la un sezon la altul și organismul nostru este mai sensibil decât în mod obișnuit. Astfel, trebuie să ne protejăm atât la interior, cât și la exterior, iar pentru o protecție eficientă eu vă recomand produsele pe bază de plante de la Himalaya.
 
   Fața este prima parte a corpului nostru care iese în evidență atunci când luăm contact cu o persoană. Fiind cartea noastră de vizită, trebuie să îi acordăm atenția necesară și să ne îngrijim de aspectul ei, dar mai ales de sănătatea pielii noastre. Eu îmi curăț tenul cu gelul purificator de curățare cu extract de neem și șofran indian, care curăță tenul îl profunzime, îl împrospătează și îl lasă strălucitor. Neem-ul este una dintre plantele cele mai apreciate pentru rezultatele pozitive în lupta împotriva coșurilor, a acneei și a imperfecțiunilor tenului.


 
    Am grijă să-mi curăț și să-mi protejez mâinile de microbi și mizerie cu ajutorul săpunului protector cu aceleași ingrediente: extract de neem și șofran indian. Acest săpun cu proprietăți antibacteriene este esențial pentru igiena zilnică, iar prețul său de numai 3,9 lei îl face să fie mai mult decât accesibil.
  Și pentru că temperaturile încep să scadă treptat și vântul se simte aproape zilnic, pielea noastră trebuie îngrijită cu o cremă hrănitoare, cum este crema pentru uz general. Aceasta conține aloe vera și ginseng indian, oferind astfel protecție împotriva vremii uscate și a poluării. Eu o folosesc atât pentru față, cât și pentru restul corpului, pentru o hidratare optimă a pielii.
    Tot cu Himalaya îmi asigur și igiena orală, folosind zilnic Pasta de dinți Sparkly White, care este produsă din ingrediente naturale și nu conține înălbitori chimici. Aceasta curăță delicat dantura și lasă o respirație proaspătă, grație extractelor de coajă de migdale și mentol. În plus, sănătatea gingiilor este pusă la adăpost datorită unui ingredient-cheie: arborele Miswak. Și v-ar putea surprinde că două fructe exotice precum ananasul și papaya au capacitatea de a albi vizibil dinții.


    Dar nici organismul nu trebuie scăpat de sub control, mai ales că acesta se poate confrunta cu diferite probleme o dată cu scăderea temperaturilor. Eu am grijă ca în această perioadă să urmez o cură de detoxifiere, pentru a-mi pregăti corpul pentru iarnă. Ficatul este unul dintre organele interne care beneficiază cel mai mult de pe urma unei cure de detoxifiere, pe care îl puteți proteja în mod obișnuit cu hepatoprotectorul Liv.52. Fiind un supliment alimentar, acesta poate fi consumat fără acordul doctorului, însă numai după consultarea cu atenție a prospectului. În general, doctorii recomandă acest supliment pentru susținerea și refacerea sănătății ficatului persoanelor care urmează un tratament cu medicamente, consumă alcool sau țigări, precum și celor care sunt expuse unui stres ridicat. 



   Iar pentru că în ultima perioadă temperaturile au fost destul de reci și trecerea de la vară la toamnă s-a făcut destul de brusc, am simțit primele semne de răceală. Este vorba despre câteva strănuturi, o tuse uscată și ușoare dureri de cap în zona sinusurilor, simptome destul de frecvente pentru această perioadă. Și cum nu este bine să ne îndopăm cu medicamente, în astfel de situații este recomandat să apelăm la produse naturiste, pe bază de plante. Eu am deja echipa mea de nota 10 împotriva răcelii, așa că nu mă tem de strănuturi, nas înfundat și tuse seacă: am în dotare tabletele Septilin, siropul Koflet și balsamul Cold Relief, toate trei pregătite pentru a învinge răceala, infecțiile respiratorii, stările gripale și afecțiunile alergice.


   Iată că toamna aceasta, sănătatea mea se află în grija produselor Himalaya, pe care le folosesc cu încredere de ani buni. Frumusețea și sănătatea noastră pot fi protejate cu ajutorul acestor produse naturiste la prețuri accesibile, disponibile în magazinul online PutereaPlantelor.ro. Alături de acestea, veți regăsi multe alte branduri cunoscute, precum Herbagen, ApiLand, Hofigal, Dacia Plant, Alevia, care vă stau la dispoziție cu o mare varietate de produse.
  Toate acestea pot fi comandate online, simplu și rapid, iar livrarea comenzilor se face prin intermediul curieratului rapid Cargus. Costul transportului este de 17 lei, iar pentru comenzile mai mari de 200 lei transportul este gratuit. Pentru norocoșii care locuiesc în Bacău, transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 50 lei.
    Voi ați folosit vreodată produse Himalaya?


4 comentarii:

  1. Am folosit produse Himalaya si mi se par bune. Sa folosesti cu placere ceea ce ti-ai cumparat. Voi vizita si eu site-ul mentionat de tine. Nu mi-era cunoscut. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit produse Himalaya si mi se par bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Folosim produse himalaya, in special Septilin pentru imunizare, Koflet pentru tusea copiilor, Diarex. Sapunurile imi plac foarte mult si crema hidtratanta. Recomand cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am folosit produse Himalaya.sanatate! :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...