luni, 22 septembrie 2014

Surpriză secretă de la Yves Rocher


   Dacă sunteți deja abonați la newsletterul Yves Rocher, înseamnă că sunteți la curent cu cea mai recentă ofertă surpriză. Dacă nu v-ați abonat încă, atunci vă recomand să vă înregistrați simplu, folosind adresa de e-mail și veți primi mereu cele mai noi oferte.
   Luna septembrie este plină de promoții atractive, iar de această dată Yves Rocher ne oferă un cadou în valoare de 60 lei pentru orice comandă! CLICK AICI pentru a profita de ofertă. Astfel, chiar și dacă veți comanda numai un gel de duș, tot veți primi cadoul-surpriză.

   Dar asta nu este tot, pentru că beneficiile sunt mult mai mari. Acum puteți comanda oricare trei geluri de duș Jardins du Monde + o sacoșă gratuită și veți plăti pentru ele doar 22 lei. Gama de geluri de duș disponibile în ofertă o puteți descoperi AICI (click). Eu mi-am ales deja favoritele și le-am pus repede în coș: Bob de cafea, Grepfrut din Florida și Ceai verde din China.
 

   Iată cadourile pe care le mai puteți primi pentru comanda voastră, în funcție de valoarea ei:
 - set superb agendă + pix- pentru comenzi de minim 29 lei
 - transport gratuit pentru comenzi mai mari de 89 lei (pentru comenzile mai mici, valoarea transportului este de 15 lei)
- cadou la alegere pentru comandă de minim 39 lei dintre produsele de mai jos:


   Mi se pare extrem de atractivă această ofertă, în care putem profita de prețuri mici, dar și de cadouri grozave. Spre exemplu, cu 89 de lei puteți lua multe produse cosmetice și veți primi trei cadouri în valoare de peste 200 lei. Cum vi se pare oferta?

2 comentarii:

  1. Am primit coletul pt comanda de saptamana trecuta la oferta cu demachiantul si agenda cadou. Pt cod newsletter am primit rimelul sexy pulp in nuanta 02 maro (blonda fiind..mi-e ok) si un buretel pt aplicat machiajul.
    Agenda e micuta... un fel de carnetel ..legata cu un elastic.M-au dezamagit cu ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iulia, trebuie sa-l primesc si eu astazi, am primit mesaj de la curier si abia astept coletul cu bunatati. Eu stiam deja cum arata setul si sunt incantata de el (stiam ca agenda este mica dar finuta si ca nu este cea cu sina de pe site, ci una lipita cu elastic alb).
      Nu mai pot folosi codul Newsletter pentru ca l-am folosit deja acum mult timp, cand m-am abonat, dar am avut si eu inclus in comanda rimelul, chiar nuanta maro, pentru ca era la super pret si m-am inteles bine de tot cu el. Mie imi plac mult rimelurile maro, iti ofera un look mai natural. O sa revin si eu cu impresii in curand. Ce bunatati ai avut in colet? :D

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...