miercuri, 1 octombrie 2014

Review: Gel de duș anticelulitic Supless Gerocossen


   Fiecare femeie în parte se confruntă cu celulita, în principal datorită aspectului neplăcut al acesteia. Vara, în special, aceasta ne dă mari bătăi de cap, pentru că trebuie să apărem în public îmbrăcate numai în costum de baie. Celulita apare atât la femeile slabe, cât și la cele mai plinuțe, așa că să nu vă gândiți că dacă slăbiți un număr de kilograme veți scăpa definitiv și de celulită. Slăbitul nu are de-a face cu celulita, motiv pentru care chiar și manechinele celebre, care sunt foarte foarte slabe, au celulită.

   De-a lungul timpului am folosit fel și fel de geluri exfoliante, loțiuni și creme anticelulitice, dar adevărul este că niciun produs cosmetic nu reușește să elimine celulita, dar multe dintre ele ne ajută să oferim pielii un aspect foarte plăcut, de aceea se merită să le folosim în ritualul nostru de îngrijire a pielii.

   Gelul exfoliant Supless (click aici) de la Gerocossen este de departe favoritul meu pentru procesul de exfoliere a pielii, deoarece își face bine treaba și are un preț convenabil. L-am folosit în mai multe rânduri, cu sau fără o loțiune anticelulitică aplicată după spălare.

    Produsul are consistența unui gel lichid, ușor albicios datorită particulelor abrazive, care nu se înmoaie imediat la contactul cu apa. Particulele nu sunt foarte grujoase, motiv pentru care asigură o exfoliere eficientă, dar blândă. Produsul se masează bine pe zonele afectate de celulită. După spălare, pielea rămâne foarte curată, netedă și moale, iar loțiunile și uleiurile se aplică ușor și se absorb rapid.

    Gelul exfoliant poate fi folosit chiar și zilnic, deoarece nu este agresiv cu pielea, dar eu vă recomand să-l folosiți de 2-3 ori pe săptămână, în zilele în care faceți și puțină activitate sportivă. Dacă alegeți să aplicați o cremă sau un ulei, eu vă recomand Uleiul de masaj anticelulită Supless, tot de la Gerocossen, care mi s-a părut cel mai bun dintre cele folosite de mine. Dacă nu le-ați încercat până acum, merită să descoperiți întreaga gamă de produse Gerocossen (click aici)

    Cantitate : 250 ml
    Preț: aprox. 20 lei


    Din experiență personală vă spun că puteți scăpa total de celulită, dar nu cu ajutorul produselor cosmetice, acestea având rolul doar de a susține aspectul pielii în procesul de eliminare a celulitei. Nu am încercat pastile și ceaiuri-minune și nu vi le recomand. Singurul mijloc prin care puteți scăpa cu adevărat de celulită este sportul. Câteva minune de activitate fizică concentrată pe zonele cu probleme vă vor oferi rezultatele dorite, plus o piele mai fermă și picioare și un posterior bine tonifiat. 

    Pentru ajutor, vă las și exercițiul meu preferat pentru eliminarea celulitei de pe coapse, fund și picioare, exercițiu pe care îl puteți face de 2-3 ori pe săptămână. Durează în jur de 10 minute,așa că îl puteți face fără probleme, deci nu aveți cum să inventați scuze.  Exercițiul este eficient și este soluția ideală dacă nu aveți bani pentru creme și masaje anticelulitice scumpe :)

  
^Sursă: Youtube.com

Un comentariu:

  1. Tocmai, slabitul face si mai rau :|
    Am noroc ca nu prea am problema asta... foarte foarte putina am, si asa de vreun an, nu stiu cum a aparut, probabil din cauza ca mi-am facut un obicei din a manca la Mesopotamia o data pe luna :))
    Sunt atat de multe variante de exercitii si combinatii, dar eu sunt asa de lenesa... uite acum mi-ai dat pofta de a incerca aceasta combinatie de miscari, sper sa nu ma apuce vreo lene cand ajung acasa :)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...