sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Cumpărături Miniprix de ianuarie


   Cu Miniprix am legat o legătură prea strânsă pentru a nu plasa, din când în când, câte o comandă online. Stăteam ca pe ghimpi să înceapă reducerile de ianuarie pentru a merge în magazinul fizic din Militari și a pleca cu plasele pline. Am ajuns într-un final, dar aveau reduceri de 50% doar la categoria Stock Shock, care includea numai articole groase, de iarnă, iar la încălțăminte îmi pusesem deja o restricție clară. În final am plecat cu un cardigan și o cămașă, deși am văzut multe lucruri frumoase. Pur și simplu am obosit fizic și psihic răscolind printre sute de umerașe, încât am capitulat și  realizat că sunt făcută pentru shopping online.

   Am rămas marcată de rezistența scăzută la cumpărături, dar să știți că mereu m-a obosit alergatul prin magazine după haine. Nu-mi place să probez  hainele în cabinele de probă, iar multe dintre magazine folosesc spray-uri și odorizante de cameră care-mi provoacă alergii. Așa că am revenit în fața calculatorului, răscolind Miniprix.ro cu susul în jos. Ca de obicei!

   Am tot comandat încălțăminte în ultimele luni și prea puține haine, poate și pentru că fotografiile nu sunt cele mai reușite și pentru că am tot fost ispitită de Kurtmann.ro, unde afișează și numele brandului, așa că îmi pot face o idee mai bună despre materiale, dar mai ales despre măsuri. Dacă în ultima perioadă cei de la Miniprix au oferit transport gratuit pentru orice comandă (nu că valoarea transportului de 9 lei ar fi una mare!),  mi-am zis să mă răsfăț cu ceva mic dar frumos, de ziua mea.


   Puloverul roz a fost un adevărat chilipir! Este de la brandul Tally Weijl și este confecționat dintr-un material foarte moale, care se simte incredibil de plăcut pe piele. Este, poate, unul dintre cele mai confortabile pulovere pe care le am. M-a cucerit de la început culoarea roz, care în realitate este și mai plăcută, un roz blush, pudrat, foarte feminin. Puloverul are o croială high-low și nu este foarte lung, dar se așează frumos pe corp. Este potrivit mai mult pentru zile un pic mai călduțe, pentru că are  găurele mici, iar decolteul este unul generos, care lasă gâtul foarte descoperit. Măsura M îmi vine foarte bine, mai ales că am mai luat în greutate în ultima vreme, de când cochetez cu bucătăria. Am să-l port și la primăvară fără probleme, iar dacă, Doamne-ajută materialul se va subția după multe spălări, va fi puloverul perfect pentru nopțile mai răcoroase de vară, purtat cu pantaloni albi și espadrile joase. Pentru pulover am plătit o sumă mică, mică, de doar 29 lei și cred că este cel mai ieftin pulover cumpărat vreodată de mine.
    Merită să vizitați magazinul online și să vedeți întreaga colecție de pulovere (Click Aici), deoarece prețurile sunt foarte bune. Dacă fotografiile de pe site nu vi se par foarte convingătoare, încercați să depășiți această barieră vizuală și să cercetați materialul, culoarea și detaliile puloverului preferat. Nu cred să nu găsiți ceva pe gustul vostru, iar prețurile sunt foarte prietenoase.


   Și am dat năvală în categoria de blugi, pentru că voiam o pereche nouă, dar nu aveam în cap una bine definită. Am cercetat cu atenție modelele și în cele din urmă am găsit unii pe care să-i pun în coș. Întotdeauna am avut o slăbiciune pentru blugii tip jeggings, cu elastic în talie. Sunt mult mai confortabili și se așează și mai bine pe corpul meu, eu nefiind foarte lată în șolduri și având mereu probleme cu blugii prea largi în talie. Am găsit, iată, o pereche de jeggins clasici, bleumarin, fix pe gustul meu. Și pe aceștia îi aveam deja în cap în combinații vestimentare primăvăratice, cu espadrile în picioare și cardigane subțiri.
   În realitate, nu sunt confecționați din denim, ci dintr-un fel de bumbac elastic, foarte confortabil. Cum îi bag pe mine nu-mi mai vine să-i dau jos, chiar dacă sunt un pic mai lărguți în zona genunchiului. Sunt de la Marks&Spencer, mai exact dintr-o colecție pentru adolescenți, pe etichetă fiind indicată  vârsta de 12-13 ani. Sună aiurea, dar să știți că în realitate sunt un echivalent al măsurii 34-36 și oricum nu ar fi prima mea pereche cumpărată de la adolescenți (ca să nu zic copii). Pentru pantaloni am plătit 39 lei, dar sunt confecționați dintr-un material destul de subțire, care pare și mai subțiat la cusături, așa că sper să reziste la câteva purtări.
   Dacă vă încumetați și vă știți bine măsurile, atunci merită să consultați și categoria Jeans (Click aici). Mie nu mi s-a întâmplat să greșesc măsura, dar mereu am grijă la croiala pantalonilor și mă uit cu atenție la detaliile care mă interesează (să nu aibe talia joasă, croială să fie skinny și buzunarele din spate să fie plasate într-un fel anume).


   Weekend-ul acesta, pe 17-18 ianuarie, Miniprix ne așteaptă cu mai multe oferte atractive și prețuri foarte mici :
       - transport gratuit pentru orice comandă
       - până la 70% reducere la categoria Stock Shock (Click aici)
       - până la 50% reducere la colecția de încălțăminte piele Fly London (Click aici)
       - minim 50% reducere la produsele din categoria KVL Outlet (Click aici)


4 comentarii:

  1. si mie imi plac blugii cu elastic in talie, parca sunt mai comortabili asa; sa porti sanatoasa hainele! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragut puloverasul! Sa le porti cu drag! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...