joi, 19 februarie 2015

Cum purtăm pantalonii albi?


    În ultima perioadă am avut o simpatie crescută față de pantalonii albi, dar cum nu aveam decât o pereche în șifonier, am căutat una nouă. Pe pinterest.com, platforma pe care o navighez zilnic, am găsit multe combinații vestimentare care m-au cucerit, acestea incluzând pantalonii albi. Niciodată până acum nu m-am gândit că o să devin o iubitoare a acestor pantaloni, dar iată că ni se schimbă gusturile fără să băgăm de seamă.

    Nu am vrut să dau o sumă mare de bani pe pantaloni, dar îmi doream unii cât de cât de calitate. De fiecare dată când îmi doresc așa ceva, știu că trebuie să caut în outleturi, iar favoritul meu rămâne în continuare Kurtmann, unde stocurile se actualizează des și aproape zilnic apar modele noi de la branduri cunoscute. Pantalonii Pimkie (click aici) au ajuns repede în coșul de cumpărături. Dacă vă amintiți, v-am vorbit despre ei în urmă cu câteva zile și deja așteptam să îi îmbrac. Eu am evitat să mai port pantaloni deschiși la culoare iarna aceasta, deoarece mă stropesc în timpul mersului și îi murdăresc destul de tare, iar fiecare spălare presupune subțierea materialului. Pantalonii albi sunt și mai pretențioși, pentru că se pot îngălbeni sau pot apărea pe ei pete care nu mai ies la spălare, așa că am așteptat să se mai usuce afară înainte să-i port.

   Acești pantaloni sunt de calitate bună, au croiala clasică, iar în partea jos sunt prevăzuți cu fermoare metalice. Nu au croiala super-skinny, fiind ușor mai lărguți în zona gambelor (și eu am gambele destul de proeminente). Mă simt în largul meu îmbrăcată în ei, materialul se comportă bine la spălare, nu se întinde, iar conținutul de elastan de numai 3% îi face să arate mai ok pe corp decât pantalonii elastici. Prețul de 60 lei mi se pare unul mai mult decât rezonabil.

   Am optat pentru tonuri neutre, așa că am îmbrăcat un pulover bej, dintr-un tricotaj gros. Acest lucru mi-a permis să optez pentru jacheta din denim, ziua fiind una frumoasă, iar protecția termică fiind asigurată de puloverul călduros. În primăvara aceasta, nu ezitați să vă achiziționați o geacă de blugi, pentru că este în mare tendințe și este ușor de combinat.

   În picioare port ghetele mele noi  cu detalii metalice aurii, care sunt foarte comode, dar sunt mai gălăgioase decât mi-aș fi dorit. Tocul, deși nu are flecuri metalice, face un zgomot intens. În completare, am optat pentru pălăria vintage de colecție a surorii mele, care nu a ezitat să mi-o împrumute pentru o purtare. Iar ultimul accesoriu, și poate cel mai iubit din ultimele luni, este geanta bej cu franjuri, pe care am reușit să o integrez în aproape orice ținută din această iarnă. Înlocuitorul de piele întoarsă nu este tocmai cel mai reușit, dar se menține bine.
   
Am purtat:
Ghete negre (click aici)
Geantă cu franjuri 
Geacă denim (click aici)



   Revenind la pantalonii albi, trebuie să vă arăt și vouă câteva combinații vestimentare ce mi-au căzut cu tronc. Recunosc că nu am un simț incredibil al asortării hainelor, de aceea prefer să iau exemplu de la fetele mai inspirate. Oricât de multe haine aș avea, de multe ori mi se întâmplă să fiu pusă în încurcătură și să nu știu cum să le combin mai frumos.
   Pantalonii albi pot fi purtați cu succes în fiecare sezon, de iarna până toamna, atât cu ghete, cât și cu sandale de vară. Albul este permisiv și poate fi combinat în fel și chip. Dacă pentru sezonul rece cele mai potrivite combinații sunt cele dintre alb-denim/tonuri neutre, în sezonul cald, pantalonii albi vor arăta minunat alături de nuanțe vii, intense. 

    Iată câteva ținute interesante:




      Și nu pot să vă las în pace, așa că trebuie să vă arăt câteva produse noi de pe wishlist-ul meu. Pe Kurtmann au fost aduse sute de articole noi, așa că de vreo 2 zile mă tot uit și nu mă pot decide ce să-mi mai comand. Mi-au căzut cu tronc modelele Vila de mai jos (sub fiecare imagine găsiți link-ul spre pagina produsului):








7 comentarii:

  1. Sunt chiar faini pantalonii albi! Imi amintesc de o fosta colega care purta pantaloni deschisi si albi...imi placea asa mult cand o vedeam! Super! Si ii poti combina cu orice vrei! :)
    Pupici
    http://loredanamanciu.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt super pantalonii. Pe site par uratei si subtiri, dar in pozele tale se vede ca sunt de calitate. Fermoarele acelea laterale si faptul ca vin mai scurti le dau un aer deosebit.
    Off, ce produse frumoase ai in wishlist! O sa visez la noapte la ele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac pantalonii, asa mi s-a intamplat cu pantalonii rosii, pana la 30 de ani nu ii luam in considerare.
    Am ghete care datorita fermoarelor sunt zgomotoase si sotul niste pantofi la care unul scoate un zgomot in timpul mersului. Cand i-a probat nu s-a auzit... uneori ne amuzam de situatie.
    Superbe rochiile din wishlist!
    xo

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut! Un singur lucru vroiam sa te intreb, pe ce marime ai luat pantalonii de la Pimkie? Adica isi respecta cat de cat proportiile (obisnuite) brandul? Gen XS sa fie chiar mic, iar S-ul sa nu dea in M. Mersi! :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,

      Eu mi-am comandat masura 36, echivalentul pentru S. Eu zic ca respecta foarte bine masurile, mai ales ca Pimkie este brand frantuzesc. Desigur, cred ca depinde si de constructia fizica, dar S-ul nu se duce spre M.

      Pupici

      Ștergere
  5. Buna. Eu am o singura curiozitate: cum faci sa gasesti pozele producatorului la produsele de pe Kurtmann? Daca e sa cauti dupa denumirea propusa de Kurtman, nu gasesti decat produsul postat pe Kurtman... Intri pe site-ul producatorului si cauti articol cu articol? sau ai o metoda anume? Tare sunt curioasa... caci, intr-adevar, dupa ce vezi si pozele producatorului, parca iti vine sa le cumperi :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos outfit ul...inca nu mi am facut curaj sa port pantaloniimlabi, dar in curand :D

    www.eager4fashion.com

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...