luni, 2 februarie 2015

Ținuta zilei: Cămașă denim + Ghete negre


   Weekend-ul acesta a fost unul capricios: sâmbăta, în ciuda soarelui strălucitor și a cerului senin, a bătut un vânt uscat și rece, iar duminica ne-a deprimat o ploaie mocănească ce a ținut toată ziua. Când bate vântul, tenul are mult de suferit și se usucă și mai tare, mai ales în zona gurii și în bărbie și-mi dă mari bătăi de cap în ultima perioadă, pentru că nu găsesc nicicum o cremă care să-mi priască și am încercat destule până acum.
   Ținuta de astăzi nu este una specială și m-am îmbrăcat în grabă, cum fac de fiecare dată când ies cu sora mea în oraș. Ea arăta ca o fondantă, în timp ce eu am purtat o ținută all-black, banală, cu accente masculine, dar în care m-am simțit destul de bine. Iarna aceasta am purtat mai mult negru decât am făcut-o în ultimii 3-4 ani, dar acest lucru se datorează faptului că a plouat mult, iar hainele deschise la culoare sunt mai pretențioase și se murdăresc mai ușor. 
   În plus, mă simt atât de bine în pantalonii Zara(click aici), care sunt confecționați dintr-un material elastic foarte confortabil, motiv pentru care i-am purtat foarte des. Nu sunt foarte groși, dar mă simt în ei la fel de comod ca în colanți, numai că ei arată ca niște pantaloni. Au croială clasică, fermoar metalic și buzunare frontale și în partea din spate, plus câteva mici detalii din piele ecologică. I-am îmbrăcat atât de mult, dar nu s-au tocit deloc și mă bucur că nu le iese culoarea la spălat. 

Am purtat:
Geantă Esprit



    Iubesc și paltonul cu detalii din piele, l-am purtat și pe el atât de mult încât este, de departe, favoritul meu.  Nu aveam nicio pereche de ghete negre și voiam unele, mai mult pentru că vedeam pe Asos multe combinații vestimentare pe gustul meu, însă în proporție de 85% includeau ghete negre. N-am căutat prea mult, pentru că am găsit rapid unele, destul de ciudate și chiar dacă nu sunt pe stilul meu, mi-au plăcut la nebunie. Eu nu am fost cucerită de piesele vestimentare cu cruci, atunci când au fost la mare căutare, dar iată că m-am ales cu ghete cu cruci, care sunt atașate fermoarelor frontale. Ghetele au tocul de circa 8 cm și au fermoare laterale, singurele ce pot fi folosite, pt că cele frontale sunt blocate de câte două barete. Au detalii metalice aurii în botul ușor ascuțit, iar tocul este destul de zgomotos, chiar dacă nu are flecuri metalice. Din păcate, minusul este acela că nu sunt din piele naturală.




   Accentul masculin al ținutei este oferit de cămașa din denim, o piesă vestimentară în vogă în această primăvară. Eu am numai una, cea din imagine, care este un pic mai lungă și-mi place să o înnod, chiar dacă rareori nimeresc nodul perfect. Din punctul meu de vedere, cămașa din denim nu ar trebui să lipsească din gardeoba nimănui, fiind o piesă versatilă, aflată aproape în fiecare an în tendințe.


    Mai jos sunt câteva modele de cămăși din denim care-mi plac foarte mult, pentru că vreau neapărat să-mi mai cumpăr cel puțin una pentru sezonul cald care se apropie. Le-am găsit la prețuri foarte bune, iar dacă vă interesează și pe voi o astfel de cămașă, aveți la dispoziție zeci de modele (Click aici).


    Dacă vă decideți asupra vreunei cămăși, atunci puteți profita și de cea mai recentă promoție SheInside(Click aici), valabilă până pe 14 februarie. Puteți folosi codurile de mai jos pentru a beneficia de reduceri suplimentare pentru comanda voastră:

12 comentarii:

  1. Foarte frumoasa ținuta. Îmi plac mult ghetuțele
    Și la mine este soare cu dinți, nu mai suport iarna asta :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Ramy :)

      Aici iarna a fost destul de blanda, dar asta nu inseamna ca nu-mi doresc mult sa se incalzeasca afara :))

      Ștergere
  2. Și pe mine mă tentează câteva cămăși din denim :D, mai ales că nu am nici măcar una.

    P.S. Te-am nominalizat la TAG-ul Get to know me
    →http://www.larisa-duta.ro/2015/02/tag-cunoaste-ma-get-to-know-me.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Larisa, trebuie sa iti cumperi si tu una, daca vei gasi la pret bun. Sunt convinsa ca te-ar avantaja si s-ar potrivi de minune cu stilul tau foarte natural.

      Multumesc pentru nominalizare :*

      Ștergere
  3. Ghetele imi plac cel mai mult, doar ca nu le gasesc pe site.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Andree! Ghetele nu mai sunt disponibile acum, le-am comandat în urmă cu trei luni :(

      Ștergere
  4. E fain mantoul, l-am remarcat si eu pe Kurtmann, ai luat XS sau S?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Diana. Nu este cel de pe Kurtmann, ci unul similar. Eu am măsura S la cel pe care-l port si-mi vine perfect ca marime .

      Pupici

      Ștergere
  5. Ce bine ca ai o sora si ca aveti aceleasi pasiuni, acum ma refer la blogging. Va faceti poze una alteia...ce dragut! :)
    Draguta tinuta! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce ghete geniale, pacat ca nu mai sunt disponibile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place mult tinuta ta, ghetele sunt cireasa de pe tort. Camasa am si eu una, e oversized si mi-as mai dori si eu una de un bleu clasic. Actuala e cu un aspect used.
    xo

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...