vineri, 27 martie 2015

Review: Gel de duș Kiwi peeling cu portocale dulci


   De îndată ce afară s-a încălzit, mi s-a făcut o poftă nebună de fructe, de mirosurile lor fresh, care mă energizează imediat. Am înlocuit gelul exfoliant de duș cu aromă greoaie de cafea cu unul perfect pentru acest sezon, cu o aromă ispititoare: Gelul de duș peeling cu portocale dulci și pudră de bambus de la Kiwi (Click aici).

   Și-n timp ce scriu articolul, gândul îmi fuge inevitabil la un fresh de portocale, care ar merge numai bine în acest moment, când ne detoxifiem puțin îaninte de mesele încărcate de Paști. Nici pielea nu trebuie neglijată, așa că am băgat-o și pe ea la o plăcută detoxifiere cu acest gel de duș abraziv bio.

   Gelul de duș are o textură cremoasă, având aspectul unui iaurt cremos, de culoare albicioasă. Fiind un produs de exfoliere, gelul are particule abrazive fine, care permit o curățare blândă a pielii. Particulele abrazive nu se înmoaie imediat, așa că putem exfolia bine pielea de celulele moarte. Datorită formulei blânde, dar eficiente, gelul este potrivit și pentru uz zilnic.



   Pentru folosire, pielea trebuia să fie umedă. Se aplică o cantitate mică de produs în pumn și se întinde pe piele, prin masaj circular, timp de câteva minute. Cu cât masajul durează mai mult, cu atât rezultatele sunt mai bune. Se clătește cu ușurință, cu apă caldă. Pielea rămâne catifelată, aerisită, plăcut parfumată, iar crema de corp aplicată ulterior se întinde cu ușurință și se absoarbe rapid.

   Mirosul gelului de duș este unul foarte plăcut și energizant, așa că spălarea cu acest produs este un adevărat răsfăț. Portocalele dulci, amestecate cu pudra de bambus creează un miros aparte, asemănător cu cel al fructelor uscate (caise uscate, mai exact).


      Cosmeticele Kiwi sunt recunoscute ca fiind cosmetice bio, pe bază de ingrediente naturale. Gelul de duș, ca și restul cosmeticelor de la acest brand, are certificatul EcoCert Greenlife, afișat și pe etichetă. Acest certificat recunoaște proveniența organică a ingredientelor,

   Gelul de peeling conține 100% ingrediente de origine naturală, dintre care 77%  provin din ferme organice. Iată de ce acest produs cosmetic bio este ideal pentru fiecare persoană care își iubește, își respectă pielea și îi oferă cel mai bun și sănătos tratament de îngrijire.

   Pe lângă portocale dulci și pudră de bambus, acest minunat produs conține și uleiuri naturale de:
     - trandafir de damasc și măsline - pt hidratarea pielii
     - avocado și ricin - pt calmarea, catifelarea și protejarea pielii
     - ulei de semințe de struguri - pt luminozitate


   Recomandat tuturor tipurilor de piele.
   Cantitate: 250 ml
   Valabilitate: 6 luni de la deschidere
   Preț recomandat: 49 lei în magazinul online BoutiqueBio (Click aici)


    
    Din partea mea, acest produs pentru exfoliere primește nota 10/10. Îmi place, în primul rând, textura fină și cremoasă, cu particule abrazive nu foarte agresive cu pielea. Un alt plus îl constituie faptul că poate fi folosit zi de zi. Și nu în ultimul rând, apreciez faptul că ingredientele acestui produs sunt 100% naturale și nu afectează pielea. 

   Estimez că-mi va ajunge timp de 2-3 luni, pt că nu îl voi folosi în fiecare zi. Pe viitor vreau să mai încerc și alte produse Kiwi, pentru că au o sumedenie de cosmetice apetisante. Pe lângă acest, în magazinul online BoutiqueBio(Click aici) au multe alte produse bio, iar în acest weekend au transport gratuit pt comenzile mai mari de 40 lei! Vă recomand să-i faceți o vizită online :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...