sâmbătă, 20 iunie 2015

Espadrile de la Miniprix


   A venit vremea să vă arăt și cea de-a doua pereche de espadrile pe cae am primit-o în ultima comandă Miniprix. Pe prima pereche v-am arătat-o în postarea de AICI . Ambele modele aparțin brandului italian Buonarotti și se remarcă, de la prima vedere, prin calitate și finisaj perfect. Pentru că urmăresc site-ul aproape zilnic, nu am ratat ocazia de a-mi cumpăra aceste espadrile(click aici) și le-am comandat chiar în ziua în care a fost adusă colecția Buonarotti. Între timp s-au epuizat mai multe modele frumoase, pentru că prețurile sunt foarte accesibile și stocurile sunt destul de limitate.

  Esapdrilele mi se par încălțămintea ideală pentru vară, fiind foarte comode și având posibilități nelimitate de a le combina. Fiind atât de versatile, nu veți avea probleme în a le asorta ținutelor, indiferent dacă veți opta pentru o pereche de jeans, pantaloni scurți sau o rochie lejeră. Sunt perfecte pentru a le lua în vacanță, fiindcă sunt ușoare și nici nu ocupă mult loc în bagaj, plus că veți avea confortul asigurat atunci când veți vizita diverse obiective turistice.


  Noile mele espadrile au o nuanță de albastru perfectă pentru sezonul estival, ce mă duce cu gândul la apa mării. În partea din față sunt lucrate din textil gros, cu imprimeu floral, iar restul este dintr-un material sintetic moale ce seamănă cu pielea întoarsă. Aceste espadrile sunt decorate cu câte doi ciucuri, prevăzuți cu detalii metalice aurii. Marginile și botul espadrilelor sunt lucrate din sfoară împletită, iar talpa este din cauciuc, pentru o durată de viață mai îndelungată.

   Măsura pe care mi-am comandat-o este 37 și îmi vine foarte bine în picior, în condițiile în care eu port 36,5 spre 37. Am plătit pentru aceste espadrile suma de 79 lei și sunt extrem de încântată de ele. Le voi purta în special cu pantaloni scurți și bluze din dantelă ori topuri lejere, ca în imaginea din partea de jos a postării. Dacă vă plac, încă mai puteți alege dintre modelele de espadrile disponibile pe site; favoritele mele rămân modelele Buonarotii și Kelara (Click aici).




   Iată și câteva sugestii de ținute în care putem integra espadrilele. Eu v-am spus că le voi purta pe ale mele în special cu pantaloni scurți din denim, așa că aceste outfit-uri de mai jos mi s-au părut simpatice și poate vă vor inspira și pe voi:

^sursă foto: pinterest.com

  La final, vă las o veste bună: în tot acest weekend, magazinul Miniprix oferă transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. Așa că, în cazul în care aveți nevoie de o pereche de șlapi pentru mare, o pereche de sandale pentru plimbări lungi prin parc, profitați de ocazie pentru a le primi acasă gratis, prin curier rapid. Prețurile la încălțăminte pornesc de la 19 lei, iar modelele sunt foarte diversificate. Câteva sugestii (găsiți link spre pagina produsului sub fiecare fotografie ):










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...