duminică, 21 iunie 2015

Salopete de vară


    Îmi plac la nebunie salopetele! Pasiunea mea pentru acest tip de articol vestimentar s-a născut acum mulți ani, cam în primul an de facultate. Pe atunci, salopetele nu erau deloc la modă și nu-mi amintesc să le fi văzut prin vitrinele magazinelor. Salopeta cu pricina am găsit-o într-un magazin second hand pe care îl frecventam săptămânal; era o salopetă lungă, cu bretele subțiri ce se înnodau în zona umerilor, confecționată din pânză de bumbac de culoare negru, cu imprimeu floral mărunt. Ei bine, era tare simpatică și caraghioasă salopețica aceea vintage, parcă dădusem timpul înapoi cu câteva decenii. 

  Între timp, modelele de salopete din magazine au devenit tot mai variate, astfel că astăzi sunt printre cele mai în vogă piese vestimentare. Negreșit ați văzut și voi modele care v-au făcut cu ochiul, pentru că trendul a fost lansat pe marile podiumuri de modă și a fost preluat rapid de brand-urile din toată lumea.  

  Salopetele sunt de nelipsit din garderobă, dacă preferați piesele lejere, dar în același timp feminine. Materialele subțiri, frumos imprimate, decorate cu ciucuri sau broderii, le transformă în piese deosebite, speciale. Iar croielile ingenioase, moderne, vor pune în evidență orice siluetă. Dacă aveți bustul generos, optați pentru o salopetă cu decolteu adânc, cu tăietura în V; acest gen de decolteu foarte adânc a devenit popular chiar și în rândul femeilor cu bustul micuț, care apelează la accesorii precum lanțuri lungi pentru a crea un joc optic.

  Un truc foarte bun este acela de a alege o salopetă cu elastic în talie, deoarece va crea o iluzie optică de echilibru, subțiind vizual talia. De asemenea, acestea pot fi accesorizate cu curelușe subțiri, în nuanțe neutre. 
Salopetele cu mâneci lungi au un aer boho chic și sunt ideale pentru femeile care au umerii înguști, deoarece oferă volum în partea de sus a corpului. Optați pentru ele dacă aveți pielea de pe umeri sensibilă; această zonă tinde să se ardă mai ușor la soare.

  Dintre vedetele internaționale, cel mai des am văzut-o purtând salopete pe Selena Gomez care, de altfel, are câteva piese vestimentare deosebite. Salopetele pe care le poartă sunt fie boho chic, cu imprimeuri vibrante, fie decorate cu multă dantelă.

  Și de această dată m-am folosit de platforma pinterest.com pentru a găsi câteva outfit-uri inspiraționale. În opinia mea, salopeta este o bună modalitate de a trișa, scăpând astfel de bătăile de cap de a asorta diverse piese vestimentare. În curând vă voi arăta și cea mai nouă salopetă din garderoba mea, un model Zara pe care l-am găsit la un preț prietenos în outletul Kurtmann (click aici).












   O parte dintre articolele de mai sus sunt disponibile în magazinul online SheInside și pot fi achiziționate cu până la 70% reducere, în cadrul promoției Summer Promotion (Click aici). Această promoție este valabilă până pe 25 iunie și include sute de articole esențiale pentru sezonul estival, așa că nu ratați ocazia să le achiziționați la cele mai mici prețuri. Nu uitați că transportul este gratuit pentur comenzile mai mari de 30$. Mai jos vă arăt banner-ul acestei promoții atractive:

2 comentarii:

  1. Haha pe aceasta - http://www.shein.com/Apricot-Sleeveless-Tribal-Playsuit-p-213357-cat-1860.html?aff_id=1346 - o astept eu acum. Am luat-o... din greseala! Sper sa imi vina bine, abia astept sa o arat pe blog :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac la nebunie salopetele, iar modelele prezentate de tine sunt superbe:) nici nu stiu pe care sa o aleg.Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...