miercuri, 17 iunie 2015

Ținută pastelată de vară


   
   Fustele cu imprimeuri florale sunt printre preferatele mele și, chiar dacă nu obișnuiesc să port foarte des fuste, acestea nu-mi lipsesc din garderobă. Cele mai multe dintre ele sunt făcute de mine, din fuste vintage modificate, ale căror imprimeuri mi-au căzut cu tronc. 

   Pentru zilele mai răcoroase de vară, cum este cazul ultimelor zile în care ploaia nu a contenit, am această propunere de ținută, ce alătură două piese vestimentare pastelate: fusta înflorată și un pulover subțire. Ținuta este potrivită și pentru nopțile de vară, dar această combinație este una de succes și pentru primăvară și toamnă, când puteți apela la dresuri pentru un plus de protecție termică.

Am purtat:
Fustă handmade EbonyVintage


   Adesea mi se întâmplă să combin fustele cu imprimeuri vii cu bluze albe sau ivoire, cu broderie sau dantelă. Mai rare sunt cazurile în care aleg o culoare mai dulce din imprimeul fustei și caut o bluză în aceeași nuanță; în cazul ținutei mele, întâmplarea a fost să găsesc o potrivire perfectă, pentru că tocmai primisem puloverul în comanda din outletul BrandCircus (Click aici).

   Trebuie să vă spun că în comanda cu pricina am primit o groază de lucrușoare, pentru că am prins o promoție atractivă la produsele Stradivarius, ce beneficiau de reduceri de până la 70%. Dacă vă vine să credeți, pentru puloveraș am plătit 15 lei și vestea și mai bună este că încă îl mai puteți comanda de AICI, la același preț!

   Puloverașul Stradivarius(Click aici) are o nuanță frumoasă de albastru, ce merge de minune cu orice alte nuanța pastelate. Nu vă temeți să vă jucați cu pastelurile, pentru că rezultatele sunt de fiecare dată feminine. Are o croială lejeră și, fiind un crop-top, arată minunat alături de fuste cu talia mai înaltă. Purtat cu pantaloni cu talie normală, acest pulover va lăsa la vedere o mică porțiune din abdomen.

   Eu am comandat măsura M și se așează frumos pe corp. Mânecile au un tricotaj diferit față de restul puloverului, iar eu prefer să le port ușor îndoite.


   Dacă vă plac fustele cu flori, dar nu ați găsit prin magazine una exact pe gustul vostru, atunci vă recomand să încercați și în magazinele second hand. Este uimitor câte lucruri poți găsi în astfel de magazine, unele dintre ele fiind chiar noi. Eu am la mine în oraș două astfel de magazine care îmi sunt foarte dragi și mereu găsesc comori pe care fie le păstrez așa cum sunt, fie le cumpăr pentru a le modifica. De obicei, în cazul fustelor, găsesc modele oldies, lungi și în mărimi foarte mari, dar mi-e foarte ușor să mă joc cu materialul și să croiesc ceva pe măsura mea. Prefer fustele cu elastic în talie, pentru că sunt și mai simplu de realizat, plus că poți să te îngrași sau să slăbești puțin, fără să stai cu teama că nu-ți vor mai veni bine. 

   Ce ziceți, ați vrea să vă arăt cândva cum să realizați singure o fustă, cosând numai de mână?


    Îmi place mult combinația bleu-roz-lila, de aceea am completat ținuta tot cu accesorii roz. Pantofii  îmi sunt dragi pentru că nu au tocul foarte înalt, dar și pentru că par fondanți, iar poșetuța cu ciucurei și-a așteptat cuminte prima ieșire în lume (deși este tare simpatică, nu este deloc încăpătoare).
   
    Puteți ajusta această ținută în funcție de preferințele voastre, dar mai ales de ce aveți în șifonier. Când alegeți piesele, gândiți-vă la culorile care vă avantajează cel mai bine sau la cele pe care le purtați în mod obișnuit cu plăcere. În loc de pantofi, puteți opta pentru sandale, sau pentru o pereche comodă de teniși. 


   În cazul în care vă place puloverul meu, îl puteți comanda și voi din outletul BrandCircus. Este disponibil în trei variante de culori, iar prețul pentru fiecare în parte este de 15 lei:

8 comentarii:

  1. Foarte frumoasa tinuta,imi place mult combinatia de culori :) chiar as vrea sa vad un articol in care sa ne arati cum sa ne facem singure o fustita <3 Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Irina!
      Voi face un tutorial, cât de curând. Sper să-l încerci și tu :)

      Pup

      Ștergere
  2. Pastel de vara, minunata tinuta, pentru mine combinatia fusta midi si pulover e tare feminina.
    Azi am iesit doar in rochie si papuci, o esarfa sau un cardigan chiar am simtit nevoie. Partea proasta nu e vremea racoroasa, caci imi place, nu am estimat eu bine cum sa ma imbrac, ci faptul ca se chinuie sa ploua si nu se intampla in mod suficient. Cel putin in unele zone e seceta.
    Probabil as gasi multe tutoriale cum sa cosi de mana, am multe materiale, putin timp, dar cred ca mi-ar placea sa ne impartasesti ideile tale.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, ai dreptate, vremea aceasta este tare capricioasă.
      Și mie mi se pare feminină această combinație și doar așa reușesc să port fustele pe care le am.
      Ei, în cazul acesta, mi-ar face plăcere să realizez un tutorial, poate vei avea timp să-l pui în aplicare și tu :)

      Te pup

      Ștergere
  3. Ce tinuta frumoasa, e exact pe gustul meu, ador pantofiorii :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador pastelurile, iar compozitia ta e minunata, parca esti o bombonica delicata <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc , Diana! Să știi că mi-ai făcut poftă de bomboane fondante :))

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...