marți, 15 septembrie 2015

Review: Mască de față răcoritoare Yves Rocher


    Nu sunt o consumatoare fidelă a măștilor de față, însă nu-mi lipsesc aceste produse de pe raftul cu cosmetice. Deși îmi îngrijesc tenul cu atenție, nu am mereu răbdarea să-mi pun o mască pe față și să aștept să-și facă efectul, chiar dacă acesta ar trebui să fie mai degrabă un răsfăț. Dar am rezolvat problema cu masca răcoritoare cu merișoare de la Yves Rocher (vezi aici), pe care trebuie să o țin pe față doar 3 minute, adică suficient cât să nu mă plictisesc și să nu consider procesul de frumusețe unul costisitor.

   Ei bine, probabil că această mască vă duce cu gândul la vară și ați putea crede că este ideală numai pentru zilele caniculare, însă adevărul este că mie-mi face plăcere să o folosesc oricând, pentru a-mi energiza tenul obosit. În fapt, mi se pare ideală după o zi lungă și obositoare, în care îți simți tot corpul extenuat, iar fața ta are nevoie de un tratament rapid de revigorare.

   Masca Yves Rocher este un gel transparent, ușor colorat, asemănător jeleurilor pe care le mâncam în copilărie. Are o textură ușor gelatinoasă, motiv pentru care recipientul de 50 ml este spornic și nu ai nevoie decât de puțin produs pentru o aplicare. Mirosul măștii este unul plăcut, fructat, dulce-acrișor.

   Conform mențiunilor de pe ambalaj, este recomandată utilizarea acestei măști 1-2 ori pe săptămână, așa cum obișnuiesc și eu să o aplic, în special în zilele în care simt nevoia unui mic răsfăț. Masca se aplică pe pielea umedă, evitând zona ochilor, și se lasă să acționeze puțin, timp de 3 minute, după care se clătește cu apă călduță. Produsul se înlătură ușor de pe față și lasă pielea curată, relaxată, împrospătată. Pentru un plus de prospețime, masca poate fi ținută la frigider.

   Flacon: 50 ml
   Preț : 25 lei
   Produsul poate fi comandat din magazinul online Yves Rocher (vezi aici), unde vă puteți bucura și de cadourile-surpriză ale fiecărei luni.


  Nu ratați oferta lunii de la Yves Rocher, deoarece este foarte atractivă și pentru o comandă de minim 39 lei primim două cadouri atractive, o agendă simpatică și un alt cadou la alegere. Click pe imaginea de mai jos pentru a afla detalii despre ofertă:


2 comentarii:

  1. Folosesc si eu masca asta si imi place foarte mult, chiar daca nici eu nu sunt o impatimita a mastilor de fata. Iti recomand si scrubul cu samburi de caise.

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc destul de multe produse de la Yves Rocher, dar de aceasta masca nu stiam, Bine, la cate produse au, e si greu sa le stii pe toate. :) Dar m-ai facut curioasa.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...