marți, 1 septembrie 2015

Ținuta zilei: Bluza în dungi + pantaloni denim


  Incredibil de cald astăzi, 1 septembrie, dar mă bucur că vara se ține de șotii și toamna stă în defensivă. Încă de dimineață am fost prinsă cu multă treabă și a trebuit să fac drumuri prin tot orașul, așa că am optat pentru o ținută casual, lejeră. Am profitat de o mică pauză și am făcut câteva fotografii pentru această postare.

Am purtat:
Espadrile Calvin Klein
Geantă vintage

   De cele mai multe ori, atunci când vreau ceva lejer, combinația preferată este jeans+ tricou. Și de această dată am optat pentru combinația clasică și am ales o pereche de pantaloni scurți din denim, care sunt decorați cu broderie ivoire în partea de jos. Îi am de vreo 2 veri, din magazinul online SheIn, de unde mai am și alte câteva perechi. O pereche de pantaloni din denim costă între 10-20$, adică destul de puțin în comparație cu magazinele fizice de la noi din țară. Toate modelele sunt disponibile AICI. În plus, foarte multe dintre modele sunt mai deosebite, iar clientele obișnuiesc să posteze fotografii cu produsele, așa că mie îmi vine foarte ușor să-mi dau seama cum arată haina pe corp.
   Știu că vremea pantalonilor scurți este pe sfârșite, însă este momentul oportun pentru a comanda o pereche la preț promoțional, în lichidarea de final de sezon. O pereche bine aleasă va arăta bine oricând, mai ales că denimul este mereu în tendințe.



  Bluza în dungi este foarte populară în rândul femeilor din lumea întreagă, fiind un articol ușor de integrat într-o ținută. Mie mi se pare că arată cel mai bine în combinație cu haine din denim, dar este doar o părere personală.
   Din outletul Kurtmann am comandat-o și am optat pentru un model marca Zara tocmai pentru că sunt mulțumită de calitatea hainelor acestui brand. Înainte să aflu de Kurtmann, rareori cumpăram haine Zara, deoarece prețurile mi se păreau nejustificat de mari, însă prețurile de outlet sunt rezonabile.
   Mai mult, în aceste zile, Kurtmann a organizat o lichidare de stoc de final de sezon, dar au în promoție și multe pulovere, bluze, jachete și pantaloni lungi, numai bune pentru toamnă. Toate produsele sunt reduse acum cu 40% față de prețul inițial.

   Mie îmi place să port în această perioadă a anului bluze cu mânecă lungă, din materiale nu foarte groase, care sunt lejere și arată bine pe corp. Spre exemplu, din oferta Kurtmann mi-au plăcut următoarele modele:



Noua promoție SheIn: Fall In Love With Fall Fashion (vezi aici) , cu două coduri de reducere valabile până pe 7 septembrie:
- codul ff33 : reducere 33% pentru comenzi mai mari de 58$
- codul ff35 : reducere 35% pentru comenzi mai mari de 108$



2 comentarii:

  1. O tinuta frumoasa si lejera, perfecta pentru aceasta vreme <3 Imi plac foarte mult bluzele in dungi :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Pantalonaşii sunt superbi! ♥

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...