miercuri, 21 octombrie 2015

Wishlist de octombrie


    Genul de postări de tip wishlist sunt printre favoritele mele și-mi place să le răsfoiesc pe alte bloguri, pentru a descoperi ce preferințe au alte persoane. Uneori mi se întâmplă să „răpesc” dorințele altora și le pun în lista mea cu lucruri de bifat.

   Deși nu am mai publicat pe blog de ceva vreme o listă de dorințe, să știți că ea încă există și mereu adaug lucrușoare noi pe care le descopăr pe internet, în magazinele online. Octombrie m-a prins pe picior artistic, dacă pot spune așa, deoarece am iarăși chef să port haine și accesorii cu imprimeuri colorate. Asta după ce în septembrie, vremea morocănoasă m-a determinat să port multe haine în tonuri neutre.

   În wishlistul de octombrie am strâns multe lucruri frumoase, de suflet, pe care le-aș dori fără să clipesc și dintre care sper să pot bifa cât mai multe. Îmi plac obiectele care au ceva aparte, care atrag privirile fără să fie ostentative, iar toamna mea pare să aibă accente shabby chic. Dacă mă urmăriți pe pagina de facebook, mai mult ca sigur ați văzut multe dintre favoritele mele, pentru că îmi place să le păstrez evidența, în speranța că vor fi ale mele într-o bună zi.

   Mai jos vedeți câteva dintre dorințele mele din această toamnă (sub fiecare imagine găsiți și link spre pagina fiecărui produs în parte):















*****
Get The Latest Fashion From SheIn! 
 Sale Carnival For You!  
Take 34% OFF Over US$55   Code: BIG34  
 Take 36% OFF Over US$105  Code: BIG36  
Take 38% OFF Over US$205  Code: BIG38 
 Ends: October/27 

4 comentarii:

  1. Foarte frumoase alegerile tale, spor la bifat! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti doresc sa le bifezi pe toate! Cana cu pisoi este fabuloasa si mi-o doresc si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, aș vrea să le bifez pe toate :D
      Motanul de pe cană e minunat, are o mutrișoară nemaipomenită :))

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...