joi, 28 ianuarie 2016

Review: Cremă de zi BB Cream Herbagen cu argilerine


   BB cream-ul este un hibrid cosmetic, în sensul că el promite să facă treaba mai multor produse de îngrijire, precum: crema hidratantă, primer, cremă de protecție solară, tratament facial, corector, fond de ten. Un BB cream cu o formulă foarte bună ar trebui să fie singurul produs cosmetic pe care să îl folosești după ce îți speli fața.

   Denumirea BB este o prescurtare, termenul complet este cel de blemish balm sau beauty balm. A luat naștere în Germania, în scopul de a proteja și a oferi acoperire unui ten expus tratamentelor cu laser. Curând, a devenit foarte popular în Coreea de Sus și imediat s-a răspândit în întreaga Asie, ca soluție la cerințele exigente ale femeilor asiatice în ceea ce privește îngrijirea tenului.

  La noi în țară, BB cream-ul a apărut destul de târziu, însă a devenit cunoscut într-un interval scurt de timp. Multe femei aleg acest produs ca alternativă rapidă la folosirea mai multor cosmetice pentru îngrijirea feței, iar odată cumpărat, el devine indispensabil în ritualul de frumusețe.


  Despre Crema de zi BB Cream Herbagen am aflat întâmplător, de pe internet. M-a atras pentru că era produsă de un brand românesc și am devenit curioasă în privința calității ei. Crema are o formulă antirid și lifting și promite o culoare uniformă, un aspect mai tânăr și mai luminos al tenului, contribuind la atenuarea formării ridurilor de expresie, precum și la acoperirea imperfecțiunilor pielii. Este disponibilă AICI.

   Conține 5% argireline, prima hexapeptidă revoluționară, cu un efect dovedit antirid și atenuare a liniilor de expresie. Conform statisticilor, acest ingredient ajută la diminuarea vizibilă a ridurilor  în numai 3 săptămâni de folosire constantă.

   Crema conține și pigmenți minerali, motiv pentru care asigură acoperirea uniformă a tenului. Acest BB Cream are o formulă foarte densă, așa că se întinde greoi pe față; aplicarea trebuie să fie rapidă, pentru ca crema să nu se usuce și să nu lase pete pe față. După cum puteți vedea în fotografiile de mai jos, nu are o putere mare de acoperire a imperfecțiunilor precum un fond de ten, însă uniformizează tenul și îi oferă un aspect frumos, îngrijit.

   În compoziția sa, BB Cream-ul Herbagen conține și filtre UVA-UVB, având SPF 15. Vă spuneam mai sus că este normal ca cremele de tip BB să acopere atribuțiile mai multor produse cosmetice, așa că cele mai multe dintre ele au factor de protecție solară. Acest aspect mi se pare de maximă importanță, deoarece SPF-ul protejează pielea împotriva factorilor eXterni și a radicalilor liberi ce îmbătrânesc pielea.

  Crema se aplică normal și rapid, ca un fond de ten, fără a lăsa produsul să se usuce pe față și a deveni imposibil de întins. Acest BB Cream nu are o formulă uleioasă, dimpotrivă, lasă impresia că nu oferă tenului hidratarea optimă, din cauza formulei sale. Totuși, după aplicare, tenul este luminos, imperfecțiunile sunt camuflate și fața are un aspect uniform, sănătos. Crema creează o senzație specifică măștilor de față, de parcă ar strânge și ar usca tenul, însă în realitate este efectul său de relaxare a musculaturii faciale responsabile cu formarea ridurilor de expresie.

  Acest BB Cream Herbagen are un subton rozaliu și este disponibil într-o singură nuanță. Chiar dacă se adaptează destul de bine culorii feței, eu îl recomand persoanelor cu tenul mai deschis, deoarece acestor tenuri li se potrivesc fondurile de ten cu subton roz. Rezistă foarte bine pe față, datorită formulei sale dense.

   BB Cream-ul are un ambalaj din plastic, prevăzut cu pompiță pentru un dozaj perfect. Eu am nevoie de vreo 3-4 pompițe pentru o singură aplicare. Recipientul are 30 g, este micuț și simpatic și poate fi luat oriunde, în poșetă.

  Preț recomandat : 42 lei (disponibilă online AICI)



  Mai jos puteți vedea și lista cu ingrediente:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...