sâmbătă, 5 martie 2016

Cosmetice favorite - luna februarie


    În ultima lună de iarnă nerăbdarea sosirii primăverii și-a spus cuvântul, așa că am folosit mai multe cosmetice cu arome fresh-floral ce le-au înlocuit pe cele greoaie, de vanilie și ciocolată. În februarie am avut și experiențe cosmetice noi, o parte dintre ele găsindu-și locul chiar în topul favoritelor despre care scriu astăzi.

   Lista favoritelor este una scurtă și în februarie am fost preocupată doar să-mi hidratez pielea și să o pregătesc pentru trecerea la sezonul cald. A fost o lună zbuciumată, dar am încercat să mă țin de ritualurile obișnuite de frumusețe, reușind în acest fel să mă răsfăț și să mă destind puțin. Așa că vă recomand ca, oricât ați fi de obosite, să nu renunțați la demachiere și la aplicarea unei creme de față hidratante, nici la un duș scurt și o cremă de corp cu absorbție rapidă.


1. Săpun facial Herbagen cu extract de albăstrele- în ultima vreme am tot experimentat cosmetice ale brandului autohton Herbagen, mulțumită fiind de raportul preț-calitate. Și când gelul de curățare Academie s-a consumat, am vrut o alternativă mult mai accesibilă  ca preț. Am găsit una de aproape 10 ori mai ieftină! Recunosc că nu i-am dat mari șanse la început, văzându-l în flaconul generos de 350 ml. Dar după o lună de folosire, m-am convins că acest săpun facial hipoalergenic, testat dermatologic a meritat fiecare bănuț. Ba chiar a fost foarte convenabil, pentru că n-am ajuns nici la sfertul flaconului, în condițiile în care dozez destul de mult produs la fiecare utilizare. La prima folosire, mirosul mi s-a părut fake, dar m-am obișnuit cu el, iar acum pot să spun că-mi place, este fresh-floral. Nu mă ustură ochii de la el, fața nu s-a iritat niciodată și am simțit de fiecare dată că îmi curăță fața atât cât am nevoie. Îl voi folosi până la ultima picătură.
Flacon: 350 ml/ Preț: 16 lei

2. Cremă de noapte cu celule stem bio Apimond - iubesc cremele Apimond și nu cred că sunt singura care spune acest lucru. Crema aceasta conține celule stem din muguri de argan, ce stimulează producția de colagen și elastină. Este recomandată tenurilor normal și gras, pentru persoane cu vârsta 20+. Flaconul din sticlă este prevăzut cu pompiță pentru o dozare precisă și economică. Crema arată ca una scumpă, miroase natural, a argan și are o textură similară unei smântâne fine, ce se absoarbe rapid în piele. Această cremă este intens hidratantă; chiar dacă formula ei este ușor uleioasă, crema nu lasă pe față o peliculă grasă!
Flacon: 50 ml/ Preț: 77 lei



3. Lapte parfumat pt corp cu lăcrămioare Yves Rocher - iubesc acest lapte de corp cu textură ușoară, apoasă, ce răcorește pielea și o îmbracă într-o peliculă fină. Se întinde ușor și se absoarbe imediat, iar mirosul de lăcrămioare este unul deosebit de plăcut, fresh. Ideal pentru câteva clipe de răsfăț, așa că sigur o să-l mai cumpăr. L-am primit cadou de la cineva drag și nu mă așteptam să-mi placă așa mult.
Flacon: 200 ml/ Preț: 25 lei (poate fi comandat online de AICI)

4. Săpun lichid extra blând cu propolis și aloe vera Apimond - îl folosesc pe post de gel de duș, l-am considerat ideal pentru trecerea de la sezonul rece la cel cald, când organismul este vulnerabil la microbi, bacterii,etc. Acest gel de duș nu doar hidratează pielea, ci are proprietăți dezinfectante, cicatrizante și antiseptice, datorită extractelor naturale de aloe, arbore de ceai și eucalipt. Mirosul său nu-mi place în mod deosebit, se simte propolisul prea tare pentru gustul meu, dar săpunul nu parfumează foarte tare pielea. Nu face nici multă spumă! Flaconul generos are pompă ce mă ajută să-mi dozez cantitatea de care am nevoie, iar săpunul se aseamănă cu mierea, atât la consistență, cât și la culoare.
Flacon: 500 ml/ Preț: 23 lei 



5. Cremă de zi BB Cream cu argilerine Herbagen - un alt produs Herbagen care-mi place, acest BB Cream cu o formulă destul de ciudată, în sensul că mi se pare că textura este prea densă și se întinde greoi. Dar o dată aplicat pe față, uniformizează foarte frumos tenul, chiar dacă nu are o putere mare de acoperire, Iubesc aspectul uniform pe care îl conferă, plus că rezistă foarte bine pe față și este ideal ca bază pentru fond de ten. Îl folosesc dimineața, după ce mă spăl pe față, pe post de cremă + un fond de ten de zi. Are și SPF 15.
Flacon: 30 g/ Preț: 42 lei 

6. Rimel LOreal Double Extension Serum - rimelul meu favorit de până acum și cu părere de rău mă uit la periuțele pe care se prinde tot mai puțin produs, semn al faptului că este aproape consumat. Este rimelul ideal pentru gene alungite, intense, cu volum, bine definite. Un review complet al acestui rimel am publicat AICI.
Flacon: 6 ml x 2/ Preț: 48 lei (poate fi comandat online de AICI)

   Ați încercat vreunul dintre aceste produse cosmetice? 

2 comentarii:

  1. Eu am apa de parfum cu lacramioare inflorite de la Yves Rocher si o ador! Ma tenteaza si pe mine foarte tare produsele Apimond.

    RăspundețiȘtergere
  2. Laptele de la YR suna foarte bine! <3

    www.walkwithad.com

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...