luni, 4 aprilie 2016

10 Salopete pentru primăvară



     Mă bucură mult temperaturile neașteptat de ridicate de început de aprilie. Primăvară curată, nu alta! O primăvară frumoasă, cu soare deloc timid ce ne îmbie să renunțăm definitv la garderoba de haină și să scoatem la lumină hainele subțiri.

    Ce ați spune dacă în sezonul primăvară-vară 2016 ați opta pentru o piesă vestimentară mai curajoasă: salopeta? Ei bine, parcă nicio altă haină nu egalează spiritul ștrengăresc, libertin, relaxat pe care îl denotă o salopetă. Ușor de îmbrăcat, aceasta ne scapă și de efortul de a asorta hainele, constituind ea însăși o ținută ideală de primăvară, ce ne duce cu gândul la vacanța la plajă. 

   Indiferent de ocazie, vă recomand să îndrăzniți să îmbrăcați o salopetă! Este piesa ideală pentru vacanța de 1 mai, cât și pentru cea de vară, așa că trebuie să o pui în bagaj. Dacă mergi la o petrecere sau un eveniment, fă-ți curaj să renunți la clasica little black dress în favoarea unei salopete elegante, chic, care să te facă să te simți încrezătoare și sexi. 

   De asemenea, dacă ți-ai luat bilete la vreunul dintre concertele sau festivalurile de muzică din primăvara și vara aceasta, atunci poți alege un model cu influențe boho-chic sau gipsy, ori pentru o salopetă cu flori. Alege o salopetă atunci când te relaxezi în weekend, alături de prieteni dragi, la un grătar.

   Special pentru voi am făcut o selecție de salopete care sunt un must-have în această primăvară:



















Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...