vineri, 10 iunie 2016

Oferte de weekend de la Elefant


  Începe un nou weekend, începe și campionatul european de fotbal și iată că luna iunie stă sub domnia acestui frumos sport. Facem și noi puțină mișcare, de la calculator la portofel, gestionând bugetul disponibil cât mai înțelept, astfel încât să ne bucurăm de cel mai bun shopping. Cea mai inteligentă metodă este aceea de a profita de ofertele disponibile în magazine, iar în aceste zile, cele mai bune promoții le vom găsi în magazinul online Elefant.

  În sezonul cald transpirăm mai mult, așa că tenul nostru se îngrașă mai repede și există riscul apariției punctelor negre. Dacă aveți tenul gras sau acneic, sau vă confruntați cu problema coșurilor, atunci s-ar putea să vă intereseze gama de produse T-Zone, destinată tenurilor cu probleme. Reducerile la aceste cosmetice sunt foarte mari, iar prețurile sunt rezonabile. Puteți încerca Scrubul facial T-Zone împotriva punctelor negre, disponibil AICI, la prețul de 10 lei. Acest scrub are la bază extract de arbore de ceai și luptă eficient împotriva punctelor negre și a porilor astupați.


   Foarte eficienți împotriva punctelor negre sunt și Plasturii cu arbore de ceai și mușețel, disponibili AICI, la prețul de 10 lei. Acești plasturi sunt concepuți pentru extragerea punctelor negre, fără durere, și pentru reducerea sebumului.


   Vreți gene magnifice? Atunci vă recomand un rimel high-eng foarte, foarte apreciat, și anume Mascara Hypnose Volume a Porter de la Lancome. Acest rimel este grozav deoarece conferă genelor un volum seducător și alungire, plus că are o nuanță intensă ce rezistă pe gene. Este disponibil AICI, la prețul de 115 lei.

   Pentru îngrijirea părului, soluția vine din partea îndrăgitului brand TIGI, care ne propune mai multe seturi la prețuri avantajoase, compuse din șampon + balsam. Fiecare flacon are 750 ml, adică o cantitate foarte generoasă, care ne va ajunge pentru câteva luni bune. Produsele sunt în diferite sortimente, atât pentru volum, cât și pentru întărirea părului sau pentru îngrijirea părului vopsit. Prețul unui set este de 80 lei, iar toate sortimentele din ofertă sunt disponibile AICI.


   Păr curat fără spălare?! Da, cu ajutorul șampoanelor uscate Batiste, produse revoluționare pentru un păr curat fără să fie nevoie să-l speli. Șamponul uscat a devenit un produs foarte popular în rândul femeilor din toată lumea, iar cel mai celebru brand este Batiste. Găsiți AICI șampoanele Batiste, variantele Tropical și Fresh, la prețul de 20 lei pentru un tub de 200 ml.


   Când văd cosmeticele Victoria”s Secret, mă gândesc imediat la un răsfăț al corpului, pentru că produsele sunt intens hidratante, plus că au niște mirosuri grozave. Mă refer la geluri de duș, loțiuni și spray-uri de corp cu arome florale, fructate, exotice. Toate produsele din ofertă sunt disponibile AICI, la prețul unic de 50 lei.


   Cele mai populare produse pentru protecție solară, aftersun și pentru intensificarea bronzului sunt cosmeticele Piz Buin. Acestea merită fiecare bănuț, așa că merită să le luați în calcul pentru concediul la mare sau pentru bronzul de la piscină. Toate produsele Piz Buin sunt disponibile AICI, la prețul unic promoțional de 40 lei.


   Pentru o manichiură îngrijită, s-ar putea să vă intereseze Baza de Unghii Revlon Multi Care, care acționează ca dublu protector al manichiurii, conferind strălucire si rezistență îndelungată. Poate fi folosit ca bază, înainte de aplicarea lacului de unghii, sau după colorarea acestora, ca și top-coat.  Acest produs este disponibil AICI, la prețul promoțional de 10 lei.

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...