duminică, 10 iulie 2016

Palarii de vară stylish

^sursă foto: sincerelyjules.com


   Pălăriile sunt stylish, dar în același timp sunt și incredibil de practice. În sezonul cald, mai ales, le consider indispensabile, deoarece protejează părul și fața de acțiunea directă a razelor de soare. Dacă nu vreți să vă confruntați cu o insolație ce vă va da peste cap preț de câteva zile, atunci nu plecați de acasă fără pălărie.


  Desigur, multe pălării sunt caraghioase, dar dacă găsești modelul potrivit pentru tine, atunci îți va completa cu succes look-ul și te va proteja de soarele puternic. Unele pălării au prețuri mari, chiar piperate, dar eu nu sunt genul de persoană care să cheltuiască 200 lei pe un astfel de accesoriu. Mai ales pentru unul de vară, pe care îl iau și la plajă și probabil va fi acoperit cu nisip , din neatenție sau din neglijență.

   În cazul în care ai pregătite pentru plajă costumul de baie, geanta și produsele de protecție solară, să nu cumva să uiți de pălărie! Fii stylish la plajă și alege o pălărie simpatică, fie una cu boruri largi, fie una în stilul Panama, sau orice alt model care te avantajează.


    Magazinele online ascund pălării mai frumoase decât vă imaginați. Este și cazul magazinului Fashion Days, care are produse în tendințe, întocmai unui magazin modern. Dacă vă doriți o pălărie sau dacă aveți nevoie de una, mai jos găsiți câteva modele care nu vor scoate prea mulți bani din portofelul vostru:













Un comentariu:

  1. A, ce preturi faine! Eu abia am venit de la plaja si peste tot sunt asa scumpe. Si vad aici modele foarte frumoase. Multumim! De baieti om gasi ceva?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...