joi, 29 septembrie 2016

Cele mai frumoase oje nude


     În ultima vreme, auzim peste tot femei care spun că preferă hainele nude, pantofii nude, lenjeria de corp nude, gențile nude, luciurile de buze nude. Lucrurile stau la fel și în cazul unghiilor, manichiura în această nuanță naturală, neutră, fiind una foarte îndrăgită. De aceea, majoritatea firmelor care produc lacuri de unghii au în gama de culori și nuanțe nude, pe care le găsim în rafturile magazinelor de cosmetice, cât și în saloanele de înfrumusețare.

     Toamna este anotimpul care ne temperează oarecum pofta de culori vibrante, de aceea unghiile noastre capătă tonuri neutre, pământii. Mai mult decât atât, pentru toamna 2016, cei de la Pantone Fashion Color Report preferă nuanța nude Warm Taupe pentru colorarea unghiilor. 



     Dacă mergeți la salon, atunci optați pentru unghiile nude, care au un aspect îngrijit, sunt finuțe, se potrivesc cu orice ținută și sunt ușor de întreținut. Dacă vă faceți singură manichiura, iată câteva lacuri de unghii nude accesibile ca preț, disponibile în magazinul online 1001cosmetice.ro: 



-nuanța 03 Beige Distinction


-nuanța 102 Chair et tendre


Nuanțe: 210 Naked Ambition/ 374 Mauve Along/ 230 Nude Now


Nuanțe disponibile: 126,127, 128



2 comentarii:

  1. Ce oje frumoase. :) Am si eu cateva nuante nude in colectia mea de oje, de la Mary Kay.

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...