marți, 1 noiembrie 2016

Cosmetice favorite - luna octombrie


     Octombrie ne-a supus corpul la temperaturi mai scăzute decât ne așteptam, așa că pielea și părul nostru au avut de-a face cu o deshidratare mai ridicată. Am înlocuit loțiunea de cop cu un unt mai hidratant, gelurile de duș sunt cremoase, iar părul e răsfățat iar cu măști și ulei de cocos. Din fericire, există o mare diversitate de produse cosmetice care ne pot ajuta în sezonul rece, astfel încât să asigurăm hrănirea optimă pentru piele, păr și unghii.

    Când temperaturile scad, la fel se întâmplă și cu imunitatea noastră. Eu am uneori probleme cu infecțiile urinare, de aceea mi-e de mare folos un gel pentru igiena intimă blând, dar în același timp eficient, fără ingrediente dubioase. Gelul intim Apimond are o formulă fără săpun și SLS, e produsul meu favorit pentru spălare și are un miros plăcut de flori de măceș, ce seamănă mult de tot cu mirosul dulceții de vișine.


    De la vânt, pielea feței mi se usucă excesiv, în special pe pomeți. Urăsc senzația de piele care se strânge, de aceea nu uit niciodată să aplic o cremă hidratantă, dimineața și seara. Crema Apimond cu celule stem din murguri de argan are o formulă ușoară, non-grasă, se întinde cu ușurință și se absoarbe imediat, fără a lăsa o peliculă grasă pe față. Crema stimulează regenerarea în profunzime a pielii și ajută la vitalizarea celulelor stem dermice umane.


     Incredibil de bun mi s-a părul fondul de ten Maybelline Affinitone încă de la prima utilizare. M-a cucerit cu textura sa pudrată, este o senzație extrem de plăcută atunci când întind fondul de ten cu ajutorul degetelor. Nu mă așteptam să-mi placă atât de mult, mai ales că l-am evitat atâta timp crezând că nu-și merită notorietatea. De fapt, Affinitone reunește tot ce vreau de la un fond de ten: acoperire bună, uniformizarea culorii tenului , plus un preț foarte bun.


    Obsedată fiind de creionul-ruj Bourjois Color Boost, am reușit să-l cumpăr într-un sfârșit, după ce am ocolit în câteva rânduri standul din Kendra, alungată de prețul exagerat. Noroc că am găsit o alternativă mai convenabilă. Nuanța 04 Peach on the Beach este un piersiciu frumos, o nuanță vibrantă cu o acoperire foarte bună. Îmi place mult mirosul dulceag, fructat, dar din păcate nu excelează la capitolul rezistență. Totuși, nu mă deranjează să-l reaplic de oricâte ori am nevoie :)
4. Creion-ruj Bourjois Color Boost - nuanța 04 Peach on the Beach

Un comentariu:

  1. Si eu mi-am schimbat rutina de ingrijire in sezonul rece. Trebuie sa-mi iau neaparat gelul intim de la Apimond.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...