marți, 11 iulie 2017

Shopping în outlet: hot or not?

sursă foto: gofeminin.de

    Magazinele de tip outlet, fie că sunt fizice sau online, au devenit tot mai populare atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților. Aici găsim haine , încălțăminte și accesorii de la branduri cunoscute, rămase din colecțiile trecute. Aceste articole nu sunt second hand, adică nu au mai fost purtate de alte persoane. Cele mai multe dintre ele au etichetele originale, în cazul în care acestea nu s-au deteriorat/ rupt. Spre exemplu, produsele din colecția primăvară-vară 2017 care nu s-au vândut vor fi comercializate de outleturi în primăvara viitoare și tot așa. Din câte știu eu, majoritatea outlet-urilor importă hainele din străinătate, motiv pentru care anumite modele nu au existat niciodată în România în magazine.
        Este un ciclu care îi avantajează atât pe producători, pe intermediari, cât și pe clienți. Producătorii, gen Zara, Asos, etc, au avantajul că-și pot vinde tot stocul de produse, chiar dacă ultimele rămase se vând la prețuri foarte mici către outleturi. Intermediarii sunt magazinele outlet, care fac posibilă vânzarea acestor articole la prețuri de câteva ori mai mici decât prețurile originale. Iar clienții care dispun de un buget modest sau preferă cumpărăturile inteligente, își pot găsi favoritele la prețuri mult mai accesibile în magazinele de tip outlet. 

       De vorbit se pot vorbi multe, părerile rămân în continuare împărțite și încă sunt foarte multe persoane care nu ar călca într-un outlet nici într-o mie de ani. Eu, personal, am încetat să mai cheltuiesc sume exagerate de bani pe îmbrăcăminte și sunt de părere că aceste magazine sunt un mijloc bun de a fi mai chibzuit cu banii. Prefer să plătesc 200 lei și să îmi îmbogățesc garderoba cu 2-3 articole, decât să vin acasă cu unul singur. 

       Cele mai cunoscute outleturi în acest moment sunt Kurtmann și BrandCircus, eu sunt clientă veche a ambelor magazine online, de câțiva ani. De aceea, am pregătit o mică selecție de produse disponibile în aceste două outlet-uri drăguțe:







2 comentarii:

  1. Imi plac mult magazinele outlet, este marfa de calitate si mai ieftina!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am cumparat niciodata in outleturi online, ci doar in outleturi fizice, ca sa vad produsele si sa nu fiu dezamagita.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...