miercuri, 14 februarie 2018

Noua Colecție Catrice Dawid Tomaszewski



    Cea mai recentă colecție a brandului de cosmetice Catrice este acum disponibilă și în România, în magazinul online Aoro (AICI). Este o ediție limitată, lansată în noiembrie 2017 și poartă semnătura nonconformistului designer germano-polonez Dawid Tomaszewski.

    Dacă numele acestui designer nu vă spune prea multe, aflați că aici în Germania se bucură de o popularitate ridicată, fiind unul dintre cei mai talentați designeri germani cu renume internațional.

     Colecția reunește câteva produse de machiaj într-o cromatică de-a dreptul interesantă, combinând tonurile intense de roșu și mov închis, cu auriul și albastrul midnight, cât și cu nuanțe delicate de roz. 

    Am o experiență plăcută cu produsele Catrice, de aceea am dorit să vă arăt și vouă această nouă colecție, care are și niște ambalaje frumoase, elegante. În plus, prețurile produselor sunt accesibile, eu zic că sunt o achiziție grozavă considerând raportul preț-calitate.


   
     Favorita mea din această colecție este Paleta de farduri de pleoape și farduri de obraz, o paletă cu oglindă, într-un ambalaj elegant, auriu, ce include:
       - 8 farduri pulbere pentru pleoape, atât farduri mate, cât și farduri strălucitoare, potrivite pentru o varietate de machiaje, atât naturale, cât și de seară sau dramatice
       - un iluminator pudră, pentru a oferi luminozitate chipului
       - un blush roz, într-o nuanță medie ca și intensitate

     Paleta este disponibilă AICI, la prețul de 49 lei.

******


      Creioanele 2 în 1 pentru ochi și buze mi se par foarte interesante, datorită nuanțelor alese de designer, foarte pigmentate și potrivite fie pentru un contur al buzelor, fie pentru o linie intensă în machiajul ochilor:
           - violet închis pentru un machiaj mat
           - auriu cu reflexe metalice pentru un machiaj extravagant

     Aceste două creioane sunt disponibile AICI, la prețul de 23 lei.

*****

     Minunatele Lacuri de unghii din această colecție sunt un must-have, cele 3 nuanțe sunt absolut superbe, nu mă pot decide care dintre ele îmi place mai mult. Catrice promite o textură de lungă durată, opacă și cu un finish mat. Sticluțele înseși au ambalaje elegante, cu elemente decorative grafice.

    Cele trei nuanțe superbe:
                - C01 Gilded Glitz 
                - C02 Offbeat Rosewood
                - C03 Violet For VICTOR-y
    
    Aceste lacuri de unghii sunt disponibile AICI, la prețul de 23 lei.

*****


    În imaginea de mai sus vedeți Rujul strălucitor și Iluminatorul stick, ambele noutăți ale colecției Catrice.

   Rujul strălucitor este o inovație relativ recentă în materie de machiaj. Este un produs cu o textură cremoasă, similară balsamului de buze, ce conferă luciu buzelor, fără să le încarce. Are o formă triunghiulară, ce permite aplicarea precisă, urmând conturul natural al buzelor. Este indicat să fie folosit în combinație cu rujurile în nuanțe mate, care sunt apreciate de femei pentru rezistența lor pe buze, însă le lipsește acel finish glowy. Este disponibil AICI, la prețul de 30 lei.


     Iluminatorul stick este soluția ideală pentru femeile care preferă produsele de highlighting, deoarece are o textură cremoasă ce asigură o strălucire extravagantă, grație pigmenților ce reflectă lumina. Acest stick cu forma sa triunghiulară asigură o aplicare precisă și permite iluminarea acelor porțiuni ale feței pe care dorim să le punem în evidență. În general, produsele iluminatoare sunt apreciate deoarece ajută la obținerea unui machiaj cu aspect fresh, similar celor din paginile revistelor glossy. Personal, cred că formula aceasta stick este extrem de ușor de folosit, cât și practică, o putem lua oriunde cu noi în geantă. Este disponibil AICI, la prețul de 38 lei.





Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...