duminică, 30 iunie 2013

Săptămâna în imagini

       M-am gândit ca, la sfârșitul fiecărei săptămâni, dacă timpul îmi permite, să vă prezint câteva imagini mai drăguțe, altele mai vesele, care să redea stările, gândurile și sentimentele mele din zilele precedente. În esență, ideea este de a împărtăși cu voi un număr de 7 imagini care mie mi-au atras atenția din anumite motive.

1. Mi-e gândul foarte mult la vacanță, poate și pentru că am avut o perioadă stresantă și obositoare. Oricum ar fi, din fire sunt un spirit aventurier, dacă aș putea, cred că tot timpul aș fi într-o continuă vacanță. Cine n-ar vrea la fel, nu-i așa?




2. Dacă tot v-am zis că am avut o perioadă încărcată, ei bine să știți că adesea am simțit nevoia să ascult melodiile mele dragi, însă timpul nu mi-a permis să fac acest lucru. Ori, e cunoscut faptul că muzica este un bun mijloc de relaxare. Dacă tot e vorba de muzică, vă recomand să ascultați următoarele melodii (o doză mică, dar consistentă): 
               * The 1975- Chocolate
               * Sharon von Etten - Serpents
             



3. Un pic de voie bună nu strică, așa că imaginea de mai jos mi se pare tare sugestivă pentru zilele toride, când eu una simt că mă prăjesc la soare, sau că înfloresc ca boabele de porumb și simt nevoia să mă ascund la umbră, la răcoare.



4. Următoarea imagine îmi place în mod deoasebit, deoarece exprimă foarte bine un adevăr pur: natura poate vindeca rănile sufletești, fiind un tratament mai bun și mai eficient decât orice terapie. Dacă unii dintre noi au uitat cât de vindecătoare poate fi o ieșire în natură, înseamnă că stresul cotidian v-a orbit total. Vă recomand cu mare drag ca de fiecare dată când aveți timp, să vă bucurați de o plimbare în aer liber, în mijlocul naturii.



5. Pentru că îmi plac mult de tot animăluțele, vă las să vă delectați cu mutrișoara amuzantă a acestei motănițe negre: 



6. O imagine mai grăitoare decât o mie de cuvinte:


7. Și pe final, vă recomand ca:


2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...