marți, 9 iulie 2013

OOTD: Summer of Lace


     Astăzi am ales să vă prezint o ținută casual, care are la bază îmbrăcăminte dantelată. De vreo 10 ani am o mare pasiune pentru acest material, dezvoltată o dată cu primele mele achiziții din magazinele vintage și sh. De atunci, am rămas cu o slăbiciune pentru hainele din dantelă, așa că am ajuns să colecționez dantelării în dulăpiorul meu. Cum astăzi am avut o zi destul de încărcată, am optat pentru o ținută lejeră, dar în același timp feminină. 
     Fusta din dantelă albă o am de vreo câțiva ani, este printre primele mele obiecte vintage cumpărate și țin la ea foarte mult, pentru că este un articol de îmbrăcăminte special, confecționat din mai multe tipuri de dantele și broderii superbe. Chiar dacă în ultimul timp am avut probleme cu greutatea și am slăbit câteva kilograme, am avut noroc ca fusta să aibe talia elastică și să îmi mai vină frumos pe corp.
    Am asortat fusta cu o bluză albă de la SheInside, o achiziție recentă, confecționată și ea integral, din dantelă. Chiar dacă nu se văd prea bine în poză, detaliile bluzei sunt minunate, iar materialul este net superior așteptărilor mele. Nu știu de ce îmi închipuiam că dantela va fi sintetică și o voi simți incomodă la atingere, dar cert este că nu a fost deloc așa. În plus, mânecile lungi fac ca această bluză să poată fi purtată fără probleme cam în orice sezon și deja am câteva combinații vestimentare pregătite pentru ea.
    



     Și pentru că afară a fost cam înnorat, iar de dimineață era un pic rece, am purtat geaca de blugi de la SheInside, o altă achiziție recentă. Am achiziționat acest articol din două motive: în primul rând, pentru că nu mai aveam în garderobă o geacă asemănătoare; în al doilea rând, pentru că este  foarte ușor de combinat. Măsura pe care am ales-o pentru geacă a fost S; are mânecile lungi, iar materialul este ușor elastic. Dacă ar fi să fac un raport preț-calitate, pot spune că acest produs merită pe deplin toți banii, iar  prețul mi se pare mai mult decât accesibil.


 Fustă: vintage/ thrift shop
Bluză: SheInside
 Geacă: SheInside
Cizme: Asos
Cercei: Dorothy Perkins




      În picioare am optat pentru cizmele ankle de la Asos, în stil western, care sunt chiar foarte comode, grație tocului potivit de înalt. Îmi plac pentru că sunt ușor de asortat și pot fi purtate atât cu pantaloni, cât și cu fuste.
     Și pentru că am primit o solicitare, de această dată am fotografiat în detaliu și accesoriile pe care le port, o pereche de cercei cu zdrăngănele și câteva brățări alese la întâmplare din cutie.




8 comentarii:

  1. Excelent outfit!
    Combinatia dantela-denim e foarte reusita!

    Imi place si atitudinea modelului!:)

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Ilda! :)
      Intr-adevar, dantela combinata cu denimul arata foarte bine!

      Pupici

      Ștergere
  2. E superba tinuta, fusta e preferata mea! E absolut perfecta!
    As vrea si eu una asa, nu am nimic asemanator! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Dorina :blushing:
      Intr-adevar, fustita este superba, pacat ca in poze nu se vad detaliile ei minunate.

      Te pup!

      Ștergere
  3. Multumesc pentru pozele detaliate :) cerceii sunt superbi!!!! Fusta si bluza sunt extraordinare, imi plac la nebunie!!! Ador combinatia dantela/jeans si pot spune ca dupa parerea mea cizmulitele completeaza perfect acest outfit! Cred ca dintre toate outfit-urile prezentate de tine pe blog, acesta ocupa locul 1 in preferintele mele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, Ramy :D Sunt forte frumosi cerceii, imi place foarte mult genul acesta de cercei, cu zdrăngănele :))
      Multumesc pentru cuvintele frumoase!

      Pupici

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...