duminică, 22 noiembrie 2015

Black Friday 2015 - Lista magazinelor online

    Anul acesta și mai multe magazine online ne-au pregătit promoții atractive în Vinerea Neagră a reducerilor, cunoscută ca Black Friday. Reducerile sunt variate, fiecare magazin și-a creat o promoție personalizată, astfel încât să atragă cât mai mulți clienți prin tăierile uriașe de prețuri.

     Unele magazine s-au grăbit să ne ofere reduceri începând de astăzi, însă majoritatea și-au stabilit perioada de promoție între 20-22 noiembrie. În plus, unele magazine vor continua nebunia reducerilor timp de încă o săptămână, așa că până la sfârșitul lunii noiembrie prețurile sunt scăzute cu până la 90%.

    Ca în fiecare an, stocurile se vor epuiza rapid, în special la produsele care beneficiază de reduceri foarte mari. Este perioada perfectă pentru a face economii consistente și pentru a achiziționa o parte dintre cadourile de Crăciun. Multe persoane aleg să facă economii în timpul lunilor octombrie și noiembrie, tocmai pentru a se bucura din plin de reducerile de Black Friday.

   Mai jos găsiți lista magazinelor online care ne așteaptă cu reduceri de Black Friday:

1. Kurtmann  (click aici)  -a pregătit peste 17000 de produse în oferta și peste 4000 de modele care vor fi reduse cu 50%. Pentru a vedea toate produsele din ofertă, click pe imaginea de mai jos:  
Kurtmann

2. eMAG (click aici)- reduceri uriașe la mii de produse în cel mai mare magazin online din România, care an de an înregistrează foarte multe comenzi, din cauza promoțiilor atractive. Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea promoția completă:


3. Produse Cosmetice (click aici) - reduceri uriașe la peste 10000 de produse de machiaj, pentru îngrijirea părului, a corpului și a feței. Click pe imaginea de mai jos pentru a le vedea pe toate:
produsecosmetice.ro
                

4. Brand Circus (click aici)- acest outlet online ne-a pregătit 50% reducere la toate produsele de pe site, adică îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. Click pe imaginea de mai jos pt a vedea oferta completă:
Brand Circus


5. SevenSins (click aici) - lenjerie intimă și lenjerie sexy de cea mai bună calitate, acum cu reduceri de până la 70%. Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea lista completă a produselor din ofertă :
                       


6. Matar (Click aici) - încălțăminte pentru femei, bărbați și copii la prețuri foarte, foarte mici. Reducerile complete le puteți vedea dând click pe imaginea de mai jos:              
Matar.ro


7. StarShiners (Click aici) - lasă-te cucerită de cele mai atractive prețuri din tot timpul anului, deoarece StarShiners promite reduceri pe bune la o gamă diversificată de modele. Click pe imaginea de mai jos pentru a le vedea pe toate:
 


8. Zorile Store (click aici)- eclipsă totală de prețuri între 20-22 noiembrie la Zorile Store, cu produse reduse cu până la 70%. Vezi toate produsele dând click pe imaginea de mai jos:        
             


9. Divisima(click aici)- până la 70% reducere la extensii de păr. Toate produsele le poți vedea dând click pe imaginea de mai jos:


Alte magazine online care ne așteaptă cu promoții de Black Friday:
1001 Cosmetice (click aici)
Yves Rocher (click aici)
Kalapod (click aici) - încălțăminte de damă, bărbați și copii la cele mai mici prețuri
dePurtat (click aici) - încălțăminte damă
Arta Ceaiului (click aici)
Vegis.ro (click aici)

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...