joi, 15 august 2013

OOTD: Hello Kitty!


    Dacă vă așteptați ca pisicuța cunoscută ca ”Hello Kitty” să apară într-una dintre fotografiile din acest post, ei bine, v-am păcălit cu titlul postării! Dar să rămânem tot la pisicuțe, pentru că topul din outfit-ul de astăzi are imprimată o simpatică mutrișoară de felină. Nu e de mirare că și sloganul ”My sweet heart” se potrivește de minune cu mult iubitul animal imprimat de topul alb.



   Tricoul cu pisicuță l-am achiziționat în urmă cu circa 2 luni de pe SheInside, la prețul de $19. Deși era disponibil într-o singură dimensiune-one size, nu știu în ce măsură se potrivește tuturor siluetelor, chiar dacă topul cu pricina este un pic mai lărguț. Înainte de a comanda un articol vestimentar într-o măsură universală, verificați cu atenție dimensiunile din descrierea produsului ca să nu întâmpinați probleme; pe site-urile din afară, să returnezi un produs este mai costisitor, deoarece tu trebuie să suporți costurile de retur, care nu sunt tocmai mici. Topul are spatele din dantelă albă dubțire, cu model floral, iar în față cele două fâșii de material se închid într-o mică fundiță. Calitatea materialului este foarte bună.
   Am observat că vara aceasta au fost la mare căutare aceste modele de bluze cu spatele de dantelă; deși îmi place dantela, nu știu în ce măsură combinația  aceasta este cea mai reușită cu putință, mai ales când dantela sau materialul din care este confecționat tricoul sunt de proastă calitate.


    Pantalonii cu imprimeu floral mărunt i-am achiziționat de pe AhaiShopping, la prețul de $30. Materialul lor este ușor supraelastic, ceea ce face ca ei să se așeze foarte bine pe corp și, în același timp, să te simți bine purtându-i. Deși imprimeul nu se distinge foarte bine, părând a fi mai degrabă niște pete aruncate pe ici și pe dincolo, am îndrăgit acești blugi subțiri de prima oară când i-am probat. 
    În plus, este uimitor cât de ușor pot fi asortați, în măsura în care pot fi combinați cu o gamă largă de culori, având în vedere imprimeul lor deloc strident. Eu mi-am comandat măsura S, cred că este un pic mai mică decât S-ul pe care îl comandam de obicei la pantaloni, dar nu am întâmpinat probleme, pentru că fiind elastici, au intrat pe mine numaidecât.


   Despre sandalele maro v-am mai vorbit și aici, când le-am purtat cu o fustă înflorată. Chiar dacă sandale sunt frumoase și extrem de ușor de asortat, trebuie să recunosc că nu mă prea dau în vânt după încălțămintea de culoare maro și negru. 
   Ca accesorii am folosit doar două brățări late din plastic, în nuanțe de maro. 
    Vă pup, eu am plecat la plimbare cu pisicuța! :)
 

3 comentarii:

  1. Hei,

    Multumesc pentru comentariu!

    Imi plac pantalonii,sunt foarte frumosi :) Ai o silueta de invidiat.

    Pupici,

    Oanna

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbi pantalonii...imi plac imprimeurile florale. Tricoul este adorabil. ;) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi, our company has been looking for stylish girls to show our products. Our main products are fancy and affordable accessories, also latest trendy cloths, bags, shoes and so on. If you are interested in us, please introduce yourself by sending and email to digbabies@gmail.com. If you are selected, we will offer you certain kinds of goods totally for free. Look forward to your responds. Thanks a lot.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...