duminică, 10 noiembrie 2013

OOTD: Blugii rupți


     Hello, hello :)
     Cum vă mai petreceți toamna?

     Eu am profitat de zilele acestea frumoase, așa că am purtat în continuare pantofi. Cât de mult iubesc pantofii aceștia cu botul ascuțit, vin atât de frumos în picior și sunt extrem de versatili. De data asta i-am combinat cu o pereche de blugi si un sacou, simplu dar plăcut la vedere :)
     De mult timp îmi doream o pereche de blugi rupți, însă mă temeam că nu o să se potrivească stilului meu vestimentar. Am stat cu emoții până i-am primit și când i-am văzut mi-au plăcut, însă speram că o să fie în genul boyfriend jeans. Și așa am suferit o mare dezamăgire, pentru că am crezut că au o croială mai lejeră, dar vina este a mea pentru că nu m-am uitat cu atenție la descriere și dimensiuni.

    Am ales să port o superbă bluză din tricot cu imprimeu floral și aplicații discrete de mărgele și paiete. Plus un sacou simplu, de culoarea untului, cu margini roșu-corai. Sacoul are un material foarte bun, se așează frumos pe corp și este foarte bun pentru zilele acestea călduțe de toamnă.
    Ca accesorii, am optat pentru pantofi și geantă-plic asortate, într-o nuanță minunată de roșu. Și o brățară pe care mi-am achiziționat-o de curând :D

    Vă pup și vă doresc un sfârșit de toamnă de poveste!


Jeans Romwe
Sacou Asos
Geantă-plic Miniprix
Pantofi Miniprix








4 comentarii:

  1. Esti superba <3
    Imi place la nebunie tinuta, e pur si simplu minunata :)
    Mie nu imi plac asa mult pantofii cu bot ascutit, dar parca la tinuta asta se potrivesc foarte bine :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e cea mai frumoasa tinuta de la tine de pe blog. De fapt, cea care imi place mie cel mai mult.
    E superba!
    Bluzita de unde e ? Imi place la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce imi plac blugii :X vreau si eu sa imi fac o pereche asa, sper sa imi iasa, desi nu stiu daca imi voi duce planul la sfarsit. Chiar are dreptate Cris jeansii merg foarte bine cu pnatofii aceia.

    Te pup

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place ținuta ta ! Îți vine foarte bine

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...