joi, 27 martie 2014

Paradisul pantofilor: Asortie.ro

     Dragele mele, astăzi vă invit să facem o promenadă în Paradisul Pantofilor! Dar fiți cu băgare de seamă, că numai acelea dintre voi care iubesc cu adevărat pantofii vor putea păși pe acest tărâm fermecat, pentru a se bucura de cele mai minunate perechi de pantofi, sandale, balerini și cizme din toate împărățiile. Asortie.ro, căci așa se mai numește Paradisul Pantofilor, a întâmpinat venirea primăverii prin modele de încălțăminte ce-ți vor fura mințile! Dintre sutele de modele, cel puțin unul este sufletul tău pereche, așa că haideți să descoperim împreună paradisul femeilor!

    Prima dată vom păși pe Aleea Pantofilor. Aici vom găsi pantofi cu toc, dar și pantofi comozi cu tocul mic, încălțăminte decupată, în diverse culori. Pantofii s-au strâns laolată pentru că în Paradisul Pnatofilor toate lucrurile sunt la locul lor, aranjate frumos pe categorii, pentru a putea găsi cu ușurință exact ceea ce cauți. Mergând pe alee, vei recunoaște veteranii locului: pantofii cu design clasic, care nu se demodează în timp. Pielea lor frumos lucrată se amestecă în fel și fel de combinații de culori, care de care mai atrăgătoare. Unii pantofi clasici au suferit modificări de design, cum este cazul Pantofilor Thea Visconti, care se remarcă prin inserția de piele corai și sistemul-fantezie de închidere cu șiret. Tocul gros, frumos lasă să se înțeleagă că pantofii cu pricina nu-s pentru oricine, ci pentru doamnele și domnișoarele cu personalitate, sigure pe ele.
   În Aleea Pantofilor, timpul nu se măsoară ca în realitate. Aici poți sta oricât dorești, studiind fiecare model în parte, până te decizi care ți se potrivește cel mai mult.
   Pantofii decupați sunt și ei la loc de cinste, fiind o variantă inteligentă între pantofi și sandale, astfel că dacă nu îți permiți două perechi, una de pantofi și una de sandale, atunci sunt cea mai bună opțiune. Unii dintre ei apelează la trucuri simpatice, cum sunt fundițele aplicate, alții la jocuri de culori care te cuceresc pe loc. Cert este că toți sunt lucrați din piele naturală de cea mai bună calitate, așa că se vor păstra la fel de frumoși și peste 2-3 ani, poate chiar și peste mai mulți.
  Dar să mergem mai departe, pentru că o dată ajunși în paradisul Asortie, vă puteți întoarce oricând la perechile care v-au atras atenția!
    
    Mai aveți încă multe de văzut! Promenadaa continuă cu multe alte minunății pentru toate gusturile și stilurile vestimentare. Pe Aleea Sandalelor s-au aliniat cele mai cochete perechi de sandale, așteptând cuminți să se mai încălzească vremea și să fie scoase la plimbare. Pentru cele mai curajoase femei, sandalele au optat pentru tocuri înalte și sexi, combinate uneori cu platformă în partea din față. Dacă doriți ceva mai feminin și comod, sandalele Zodiaco sunt cea mai inspirată alegere, datorită combinației cromatice în tonuri nude, care permite purtarea lor în multiple variante vestimentare. Tocul subțire, de înălțime medie și sistemul de închidere cu baretă le oferă un aspect retro. Acest model poate fi purtat cu cea mai interesantă fustă a sezonului primăvară-vară: fusta tea skirt, care are o lungime medie, până la jumătatea gambelor.


   Rămânem tot pe meleagul sandalelor, pentru că aleea lor încă nu s-a terminat și încă mai sunt multe de descoperit. Dacă vă place să purtați pantaloni sau blugi, cea mai bună opțiune în materie de încălțăminte pentru sezonul cald sunt sandalele cu platformă. Acest model wedges este recunoscut datorită faptului că oricât de înaltă este talpa, sandalele sunt comode iar mersul nu ne obosește picioarele.
    Modelul ales de mine este lucrat din fâșii de piele în diverse tonuri de maro, care sunt reunite într-o combinație cromatică caldă, într-un fel de degrade. Talpa frumos lucrată se asortează perfect cu pielea colorată, făcând ca această pereche de sandale să aibă un aer boho.


     La fel de frumoasă este și Aleea Balerinilor, unde pantofiorii fără toc sau cu tocul mic s-au strâns la șuetă, prezentându-mi pieile moi și catifelate, dar și elementele de decor cu care au fost înzestrate. Balerinii sunt perfecți pentru zilele în care nu ai cum să porți tocuri: fie mergi la o plimbare prin parc, la un picnic sau la film. Ei pot fi purtați în combinații casual sau casual-chic, având un aspect la fel de frumos atât cu pantaloni, cât și cu fuste sau rochii.
    Cele mai drăgălașe combinații de culori s-au strând în raft pentru a ne încânta privirile. Uitați-vă numai la balerinii aceștia în două tonuri de mov, lucrați deopotrivă din piele naturală și piele întoarsă. Floarea-fantezie cu patru petale este de mare efect, scoțând din banalitate această pereche de balerini. La fel se remarcă și talpa de culoare alb, care contrastează plăcut cu cele două nuanțe de mov.

   În Paradisul Asortie mai sunt și alte categorii de încălțăminte cel puțin la fel de simpatice. Din Aleea Cizmelor de vară până în Aleea Mocasinilor, trebuie să mai dai ochii și cu papucei, saboți , dar și pantofi sport. Eu vă las să descoperiți singure restul comorilor ce se ascund în acest paradis al pantofilor! Vă asigur, însă, că promenada printre toate aceste categorii de încălțăminte vă va încânta și nu veți putea rezista tentației de a vă achiziționa măcar o pereche de sandale sau de pantofi pentru sezonul primăvară-vară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...