marți, 8 aprilie 2014

OOTD: Geometric Print & Leather


     A venit ziua în care am dat hainele pastelate deoparte și am făcut loc combinației alb-negru, susținută de o notă puternică de roșu. Îmi aleg ținutele în funcție de starea de spirit pe care o am la momentul respectiv, de aceea rareori îmi pregătesc seara hainele pentru a doua zi.
    Pentru astăzi am optat pentru o ținută simplă, dar de efect, care poate fi purtată chiar și la birou, mai ales că jacheta are croiala unui sacou, iar în locul topului se poate opta pentru o cămașă albă. Jacheta neagră din piele ecologică am cumpărat-o cu puțin timp în urmă, nu pentru că aveam nevoie de ea, ci pentru că m-a încântat croiala ei tip peplum. Nu știu în ce măsură este sau nu o replică Zara, însă jacheta-sacou arată foarte bine și se așează frumos pe corp. În partea din față are un design simplu, însă adevăratul ei farmec îl constituie volanul tip peplum din spate. Eu mi-am ales măsura S, dar nu cred că s-ar potrivi cuiva care poartă S în mod normal, dar are sânii mai proeminenți.
   Îmi plac mult de tot hainele cu model geometric, știu că e destul de aiurea să-ți placă și imprimeul floral, și cel geometric, dar așa sunt eu! Fusta cu imprimeu geometric mi se pare ușor de asortat și deși am comandat măsura S mi se pare foarte strâmtă. Materialul ei, deși elastic, este gros și strânge corpul tare. Probabil ați fi tentate să spuneți că este perfectă pentru a modela formele corpului, însă mie nu mi se pare deloc așa.
   Am optat pentru un top simplu decorat cu dantelă, iar la accesorii am ales o culoare puternică: un roșu aprins pentru poșetă și pantofi, ambele achiziționate de pe site-ul Miniprix.ro. Cercelușii sunt și ei o nouă achiziție, în ultimul timp am adăugat o groază de perechi la colecția mea de cercei.
   Vouă vă place imprimeul geometric?


Fustă Romwe
Bluză vintage
Pantofi Miniprix.ro
Poșetă Miniprix.ro
Cercei SheInside.com







Ați văzut ultimele modele de pantofi de pe Miniprix.ro? (click pe imagine pentru a vedea modelele)

  Miniprix.ro

10 comentarii:

  1. Imi place mult tinuta, dar nu o vad purtata la birou, e prea sexy, nu ar mai lucra nimic colegi, s-ar uita doar la tine :)))
    Fustita e super draguta, imi place mult de tot <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ai mare dreptate, Dorina:) Ma gandeam la un colectiv cu majoritate feminina :))

      Mersi mult,
      Te pup!

      Ștergere
  2. Frumoasă ținuta. Fusta e genială! Cercelușii sunt de asemenea foarte frumoși.
    Pupici :*

    hhtp://beauty-corner-for-women.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Adorabila fustita asta. Iti sta foarte bine :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...