joi, 10 aprilie 2014

Pantofii, elementul cheie al oricărei ținute

walkin-incaltaminte.ro

      Nu știu alte femei cum sunt, dar eu am o mare pasiune pentru pantofi. Abia aștept să treacă iarna și să se încălzească afară, ca să-mi pot încălța minunatele perechi de pantofi care mă așteaptă cuminți în dulăpior. De fiecare dată când îmi compun o ținută, pornesc întotdeauna de la încălțăminte, de aceea mereu am grijă să aleg pantofi pe placul meu, din materiale de calitate, cu un design frumos, în care să mă simt în largul meu. În orice aș fi îmbrăcată, dacă nu mă simt bine în încălțămintea pe care o port, am o stare de spirit proastă, așa că pentru mine pantofii chiar sunt elementul-cheie al oricărei ținute.
   Cum vine primăvara, pantofii devin cu atât mai importanți, pentru că ei iau locul ghetelor și al cizmelor și pun în evidență pantalonii și rochiile în imprimeuri primăvăratice, din materiale subțiri. Piciorul va fi întotdeauna pus în evidență de o pereche de pantofi, mult mai mult decât de o pereche de ghete, oricât de frumoasă ar fi aceasta. Eu prefer pantofii pentru că mă fac să mă simt sigură pe mine, elegantă și feminină, așa că aleg să-i port de la începutul primăverii până toamna, alternându-i cu sandale, atunci când temperaturile sunt prea ridicate.

   În magazinul online de încălțăminte Walkin-Încălțăminte.ro am descoprit ma multe perechi de pantofi și sandale care se potrivesc stilului meu vestimentar, în care cu siguranță m-aș simți foarte bine. În primul rând, m-au cucerit pantofii cu fundiță (click aici), într-o nuanță plăcută de bej, cu finisaj lucios. Acești pantofi versatili sunt perfecți pentru începutul de primăvară, pentru a marca trecerea de la iarna monotonă la primăvara veselă printr-o culoare neutră, nu direct printr-o culoare stridentă. Acești pantofi pot fi purtați atât cu pantaloni office, jeanși, dar mai ales cu rochii romantice, din dantelă sau cu imprimeuri romantice.
   Pentru mine, pantofii cu botul ascuțit sunt un must-have, pentru că alungesc piciorul și îi dau un plus de eleganță. Mereu am iubit pantofii cu toc și consider că orice femeie ar trebuie să poarte tocuri, pentru că sunt un simbol al feminității. 

  Când temperaturile mai cresc un pic, aș scoate la lumină minunatele sandale roz (click aici), al căror preț mi se pare un adevărat chilipir, având în vedere ce design modern și interesant au.
   Aceste sandale sunt de fapt un hibrid între pantofi și sandale, un hibrid într-o delicată nuanță de roz, perfectă pentru acest sezon. Aș combina aceste sandale în special cu fuste și rochii cu imprimeu floral sau din dantelă, de lungime midi. De asemenea, i-aș purta cu pantaloni capri și bluze diafane, din materiale vaporoase.
   Tocurile de 10 cm nu cred că sunt chiar atât de înalte pentru a ne face să renunțăm degrabă la încălțămintea cu toc. Eu mereu am evitat să port balerini și am optat pentru pantofi cu toc, care asigură o postură a corpului elegantă, plină de încredere.


   Pentru final am păstrat o pereche de sandale într-o superbă nuanță de vișiniu, care creează un contrast plăcut cu pielea întoarsă de culoare negru.
   Combinația dintre piele întoarsă și piele mată este una foarte reușită, fiind potrivită și pentru zilele mai călduroase de primăvară. Îmi place în mod deosebit tocul gros, care măsoară 9 cm, precum și sistemul de închidere cu baretă, care oferă sandalelor un aer retro.
   Orice pereche de pantofi sau sandale am alege, este important să ne orientăm asupra modelelor versatile, cum este cazul acestor sandale, care pot fi purtate în multiple combinații, fără a le ține în cutie doar pentru o ținută sau un eveniment anume.


    După această mică promenadă, reiau ideea importanței pantofilor în ținutele noastre de primăvară: pantofii sunt cartea noastră de vizită, ei atrag priviri, cuceresc inimi, ne dau încredere în noi și ne fac să ne simțim bine în pielea noastră. Când avem poftă de viață și vrem să zburdăm pe aleile din parc, atunci balerinii sunt mereu la dispoziția noastră; iar când avem o întâlnire romantică, pantofii cu toc ne sar în ajutor; chiar și la ținutele office pantofii ne ajută să facem față oricărei situații.  Pantofi cu toc, fără toc, cu funde, barete, din piele naturală sau piele ecologică, balerini, sandale sau orice alt model, toți sunt elementul-cheie al oricărei ținute.
   Pentru voi cât de importanți sunt pantofii? (Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea oferta de pantofi)


walkin-incaltaminte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...