miercuri, 7 mai 2014

OOTD: Salopeta cu flori


    Salopetele sunt articole vestimentare lejere, disponibile în fel și fel de modele, cu croieli și imprimeuri care mai de care mai interesante. Pentru cine consideră că salopetele sunt doar comode, este bine de știut că există multe modele elegante, pe care stiliștii le recomandă pentru petreceri, evenimente și cocktail-uri. Fie că optați pentru o salopetă scurtă și cu bretele, sau pentru o salopetă întreagă, cu siguranță că veți avea o ținută aparte. Chiar dacă se aseamănă cu rochiile scurte, salopetele sunt mult mai comode și au marele avantaj că nu se ridică și nu lasă nimic la vedere, astfel că putem sta toată ziua fără griji.

   La începutul acestei săptămâni am primit ultima comandă Choies.com, în care așteptam două salopete înflorate. Când le-am comandat erau disponibile într-o singură mărime- one size, ceea ce mereu mă neliniștește, pentru că mi s-a întâmplat ca hainele în această măsură unică să nu mi se potrivească. Mai am o cămașă imprimată ca una dintre salopete, așa că aveam o idee cum ar fi materialul și am plasat repede comanda, încântată că în vara asta voi ieși la plimbare în salopete.
   Când au venit, temerile mi-au fost confirmate, pt că salopețelele sunt destul de mici, potrivite pt măsurile XS-S, hai să zic și M, dar depinde și de conformație. În plus, au și o croială ciudată în zona sânilor, unde mi se pare că sunt mult prea decupate. În rest, sunt frumușele foc, imprimeurile sunt viu-colorate și extrem de simpatice, iar materialul, prevăzut cu căptușeală, se simte plăcut la atingere. Mai jos puteți vedea o fotografie cu cele două salopete; nu mă pot hotârî care dintre ele îmi place mai mult :)

   Pe deasupra am purtat un cardigan frumos brodat, de culoare neagră și ghetele Tally Weijl pe care le-am achiziționat de pe Kurtmann.ro în urmă cu câteva luni. Pe site sunt disponibile și alte perechi de ghete potrivite pt primăvară, la prețuri mici.

Salopetă imprimeu negru Choies.com (click aici)
Salopetă imprimeu alb Choies.com (click aici)








   Dacă vă plac și vouă salopetele, am făcut o selecție de câteva salopete simpatice, la prețuri accesibile, de pe Kurtmann.ro (click pe imaginea de mai jos pt a vedea toate modelele)


*****


Mother's Day Sale
Give yourself or your beloved mom a big treat with 1500+ styles
Up to 70%off. Hurry up!
More than 1500 styles.
Start from May 6th, end on May 12th.
Shop Now!


6 comentarii:

  1. Ce par frumos ai! Si salopeta e tare draguta:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt frumoase amandoua salopetele si iti sta si bine cu cea cu mov! Si mie mi-e cam frica de hainele one size, ar trebui sa le faca pe marimi pentru ca noi femeile suntem atat de diferite ca si constructie si tare dezamagitor e sa-ti faci comanda de un produs si sa nu-ti vina! Eu cel putin imi stric ziua cand patesc asa:)))
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. E superba si te prinde foarte bine! Intotdeauna mi-au placut tinutele tale
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte, foarte draguta! Imi place mult de tot, tocmai am comandat si eu una si de abia astept sa o port! Sa vina vara mai repede <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca nu mi-am cumparat nici o salopeta, imi place cea pe care o porti si parul aranjat... romantic!

    RăspundețiȘtergere
  6. I love this outfit and the wonderul accessories!
    Great post!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...