miercuri, 13 august 2014

Ținuta zilei: Boyfriend Jeans


   Salutări dragelor,
   Ultimele două săptămâni au fost incredibil de călduroase, și pe lângă faptul eram bronzată, mi-am accentuat considerabil nuanța pielii. Acest lucru mă bucură, deși nu sunt o fană a căldurii și nici nu mă împac prea bine cu temperaturile ridicate.
   Astăzi am avut câteva treburi de rezolvat, așa că am optat pentru o ținută lejeră. Dacă nu aș fi fost plecată din zorii zilei, cu siguranță aș fi înlocuit blugii cu o pereche de pantaloni scurți, dar am avut noroc să nu stau prea mult în soare. E prima oară când scot la plimbare blugii boyfriend distressed și pot să spun că au devenit unii dintre favoriții mei. Materialul este rigid și nu se întinde deloc și cred că acesta este principalul motiv pentru care îmi plac așa de mult. Tăieturile au fost la modă sezonul acesta, dar eu până acum n-aveam decât o singură pereche de distressed jeans, tot cu croiala boyfriend. Culoarea este și ea aparte, un albastru-cenușiu, iar măsura mi s-a potrivit perfect. De fiecare dată când am comandat pantaloni online am avut norocul să mi se potrivească măsura, deși stau cu emoții legate de mărime atunci când comand de pe site-uri asiatice.
   Topul cu imprimeu este de la Zara și are un frumos imprimeu grafitti sub forma unui cap de tigru. Este un top oversized și, chiar dacă nu sunt tocmai fana acestor topuri, pot spune că sunt incredibil de confortabile și se așează frumos pe corp, atâta timp cât nu sunt lăsate să atârne. Încă de prima oaară când l-am văzut în poze de pe Kurtmann.ro mi-am imaginat cam cum o să fie materialul și am fost plăcut surprinsă să constat că nu mi-a înșelat așteptările. Prețurile mici mă fac mereu să revin în acest outlet online.
   În picioare port espadrilele de pe Miniprix, le am de vreo două luni și de-atunci aproape că nu le-am mai scos din picioare. E a doua mea pereche de espadrile și nu cred că voi mai avea vreodată o pereche care să-mi placă la fel de mult. Și când mă gândesc că m-au costat doar 49 de lei, mă oftic că nu mi-am luat mai multe modele! Vara aceasta am fost foarte activă și am optat pentru încălțăminte lejeră, cu talpă joasă, ca să mă pot plimba în voie și să nu mă simt obosită. Am promis să încalț tocurile abia la începutul toamnei!
   Ca accesorii, am purtat noii mei cercei negri, care sunt cam grei, dar mi se par superbi, și ochelarii oversized de pe Oasap.com, iar geanta roșie am asortat-o curelușei din piele. Părul l-am purtat lejer, doar l-am uscat cu foehnul și l-am prins cu câteva agrafe.

Ochelari Oasap.com
Geantă Benvenutti
Curea Armani










12 comentarii:

  1. In privinta tinutei, ma gandeam ca am o colega ce te-ar tachina acum (fara urma de rea intentie): Cam golanca, cam golanca! :))) Ideea este ca esti cool, esti chic si cu un aer rebel de independenta! Porti tinuta cu atitudine si imi place!
    As fi bagat mana-n foc ca topul e de la Kurtmann. Cand colo... :)
    Am si eu un crush pentru niste espadrile inflorate! Nu le-as mai descalta!

    Pupicei, Catalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, m-ai facut sa rad cu lacrimi, Ilda! :))
      Topul este de la Zara, am gresit eu link-ul. Scuzeee :)


      Te pup!

      Ștergere
  2. Foarte lejera si faina combinatia alesa. Imi plac mult pantolonii astia boyfriend si inca nu am apucat sa imi iau:(( Imi place ca ai pus o pata de eleganta prin cercei si una de culoare cu geanta!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place tinuta pentru ca este foooarte comoda :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce marime sunt blugii? Ce recomanzi pt marimea 10 (38) ? Ma gandesc sa-mi comand L-ul, desi sunt undeva intre M si L, dar cred ca ceva mai lejer e potrivit pt croiala boyfriend.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laura, eu mi-am ales masura S, dar port 34 sau 36, in functie de croiala pantalonilor.
      Eu iti recomand L-ul, dar mai bine te uiti la dimensiunile precise in cm, ca sa te orientezi mai bine. Daca ai gambele un pic ma proeminente, ca mine, este bine de stiut ca blugii sunt destul de stramti in partea de jos si materialul nu este deloc elastic. Deci daca ii vrei mai larguti, gen boyfriend, iti sugerez masura L, avand in vedere faptul ca au putin elastan in compozitia materialului.

      Ștergere
  5. Pretty-pretty! Imi place mult imprimeul topului!

    RăspundețiȘtergere
  6. O tinuta super chic si pe gustul meu !
    xoxo

    www.mychoicebysorana.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...