marți, 12 august 2014

Wishlist de august: sandale, sandale, sandale



   Luna august mă face să-mi doresc ca vara să nu se termine niciodată. Sper din suflet că vremea bună o să țină până la sfârșitul lunii septembrie și că până atunci o să mai pot purta mult iubitele mele sandale. Încă nu-mi stă capul la colecțiile toamnă-iarnă și tot mai pândesc modele noi de sandale, cu care să-mi completez ținutele. De când am descoperit magazinul online SuperPantofi.ro (click aici), am făcut o listă lungă cu perechile de încălțăminte pe care mi le doresc, iar în fruntea lor tronează trei modele superbe de sandale.
   ^Sandalele crem din piele naturală (click aici) sunt ideale pentru a le asorta rochiilor mele din dantelă. Cum deja v-am spus în mai multe rânduri, iubesc hainele din dantelă, așa că nu le pot asorta decât  cu o pereche deosebită de sandale, care să nu atragă excesiv privirile, dar în același timp să îmi pună în evidență picioarele. Culoarea deschisă, a untului, se va potrivi cu o multitudine de tonuri de maro, alb, bej, dar și cu roz, roșu și negru. Tocurile sunt potrivit de înalte, sandalele nu au breteluțe care să creeze impresia de scurtare a picioarelor, iar detaliile sub formă de fundițe sunt chic și jucăușe. Investiția într-o pereche de sandale de piele naturală de calitate este una merituoasă, așa că această pereche este favorita mea pentru petreceri, cocktail-uri și evenimente cu ținută obligatorie.


  Îmi plac sandalele în tonuri deschise, nude, dar la fel de mult îmi plac și cele colorate, cum sunt cele de mai sus (click aici). Mi-a plăcut mult de tot design-ul, fundițele și lipsa baretelor, așa că am ales același tip de sandale, numai că am vrut un toc mai mic și mai confortabil. În aceste sandale pot ieși la plimbări lungi, în oraș cu fetele, dar și la o petrecere relaxată. Le pot asorta cu o rochie simplă, una de dantelă, dar și cu o pereche de jeansi și un top mai feminin. Contrastul roșu-negru se potrivește de minune cu aceste zile toride de vară și mă duce cu gândul la minunata și vibranta Spanie.


  Iar pentru o ieșire în oraș cu iubitul sau cu fetele, când vreau să mă simt sexy în pielea mea, mi-aș dori o pereche de sandale roz deschis, cu tocurile foarte înalte. Îmi plac baretele late, care fixează piciorul, pentru un mers cât mai sigur pe tocurile subțiri și înalte. Culoarea roz deschis este ușor de asortat, iar design-ul sandalelor este în vogă în acest sezon. Acest tip de sandale poaate fi combinat chiar și cu boyfriend jeans și cu pantaloni scurți, însă eu am să-i port cu rochii bodycon de lungime midi, pentru că nu vreau să am un aspect vulgar. Sandalele nu sunt din piele, însă sunt foarte bine lucrate, plus că eu le-aș purta ocazional, așa că nu s-ar merita să fac o investiție prea mare într-o astfel de pereche.
   Wishlist-ul de august a fost completat numai cu sandale, pentru că sunt singurele articole pe care mi le doresc în acest sfârșit de vară. Prețurile sunt avantajoase și modelele sunt exact pe gustul meu și am toate motivele să sper că în vara aceasta am supersandale grație magazinului SuperPantofi.ro.
   Vouă ce modele de sandale vă plac?

 

2 comentarii:

  1. Mmm, cu ce ne imbii tu aici! Am urmat fiecare link, am vazut preturile (e maricel mai ales cel al primelor sandale)! Culoarea roz-piersichie a ultimului model m-a innebunit! Imi plac cu totul, numai ca as mai taia din toc... :))

    Imi doresc si eu toamna blanda, cu temperaturi permisive! Sa speram ca o vom avea!
    Pupicei, Catalina!

    Ilda
    Lavender Thougths

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt superbe ultimele!!!!!
    Superpantofi.ro sunt chiar ok! Mi-am comandat de la ei si am revenit!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...