miercuri, 24 septembrie 2014

Achiziții noi: Lookbook Store Review


    Dacă îmi citiți blogul, știți deja că îmi achiziționez haine de pe site-uri asiatice. Cu multe dintre ele am și avut colaborări, dar în final am rămas fidelă și am plasat comenzi doar pe unele dintre ele, care au avut produse calitative. În urmă cu ceva timp am descoperit un magazin nou, prin intermediul unei prietene, și anume, LookbookStore.co, așa că astăzi am să vă arăt ce anume am primit în pachet.
    Am plasat comanda pe la începutul lunii august și a durat circa trei săptămâni până am primit-o, la poșta vamală. Transportul este gratuit în toată lumea, pentru orice comandă. Nu am vrut să scriu depre magazin până nu primesc produsele, ca să vă împărtășesc părerea mea sinceră despre ele, așa că astăzi avem un post de tip Lookbook Store Review.

    În comandă am avut două articole boho-chic, mai exact o bluză cu broderie și o minunată geantă cu franjuri. Încă de la început am fost atrasă de prețurile mici, astfel că mi s-a părut în regulă să dau 20$ pe o bluză frumoasă, mai ales că sunt pasionată de acest tip de bluză dantelată. Topul cel alb are o broderie superbă, în partea din față și la mâneci și este confecționat dintr-un bumbac subțire. Îmi place aspectul natural, de bun gust al bluzei și mi se pare un articol vestimentar versatil, ușor de combinat. Am ales măsura AU8 (echivalentă a UK 8/ EU 36/S) și mi s-a potrivit perfect.

    Geanta cu franjuri a fost o revelație, pentru că îmi doream de foarte mult timp una asemănătoare. Nu mi-am permis una din piele întoarsă, dar și cea pe care am primit-o arată foarte bine în realitate. Are un compartiment mare cu fermoar, unul în spate tot cu fermoar și două compartimente interioare mai mici. Bareta este reglabilă și geanta este bine lucrată, per ansamblu. Dimensiunile ei sunt următoarele: 28 x 30 cm. 
     Am completat ținuta cu o pereche de boyfriend jeans, sandale maro cu toc înalt și câteva accesorii asortate. În curând voi băga sandalele în cutie și locul lor vor fi luat de ghete, așa că voi putea purta în continuare acest outfit.  Mai jos aveți link-urile pentru fiecare produs în parte:

Ochelari Polaroid 








20 de comentarii:

  1. Geanta se potriveste atat tinutelor de vara, la rochiile maxi cat si cele de toamna. Super achizitii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, Mihaela, chiar este un accesoriu versatil.
      Multumesc frumos,

      Pupici

      Ștergere
  2. Topul este WOW!!!
    xoxo

    www.mychoicebysorana.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa bluza, dar geanta... e divina!!! Ador orice are franjuri, in special gentile... am una singura, dar as vrea multeeee... a ta e super tare!! S-o porti cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, draga mea!
      Am vazut ca ai si tu o geanta cu franjuri, deci suntem surori de genti :D

      Pupici

      Ștergere
  4. Ce frumoasa e genta, o minunatie! <3
    Imi place mult intreaga tinuta, esti foarte draguta! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Tinuta aceasta este specifica mie, chiar ma vad purtand-o. Veery pretty!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yeeeey, mersi mult de tot! Si eu am purtat cu drag tinuta, este comoda, dar si foarte chic!

      Pupici

      Ștergere
  6. Ce draguta e bluza! Si geanta e foarte faina! Sa le porti iubita :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte simpatic outfit-ul tau! Imi place mutl de tot top-ul! te pup

    www.eager4fashion.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, poti sa imi spui ce marime ai ales la blugi si daca talia este inalta? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clara, eu mi-am ales masura S si mi s-au potrivit foarte bine. Eu ii port cu turul mai lasat, dar merg purtati si normal, ca blugii clasici (da, au talia un pic mai inalta). Pe pagina lor poti vedea mai multe imagini cu diverse fete care i-au cumparat (in partea de jos a paginii).

      Te pup

      Ștergere
  9. Ce-mi place această ținută! Te prinde foarte bine și fiecare articol e pe placul meu! Îmi place în mod special blugii, dar și geanta e superbă!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...