marți, 2 septembrie 2014

Comandă Kurtmann de septembrie


   Începutul toamnei m-a prins cu poftă de cumpărături, dar cum nu aveam o sumă mare de bani la dispoziție, m-am gândit imediat că pot găsi ceva frumos și accesibil în outlet-ul online Kurtmann.ro. De curând au fost înnoite stocurile cu modele Vila, Only și Vero Moda foarte frumoase, așa că nu am dus grija modelelor. Mai greu mi-a fost să decid ce rămâne în coș.
  Încă nu-mi stă gândul la pulovere groase, de teamă ca nu cumva vremea frumoasă să ne părăseacă. Am pus imediat ochii pe două topuri simpatice, pe care să le port cu cardigane în outfit-uri lejere. Ambele topuri sunt de la brand-ul Only(click aici) și știam că trebuie să arate destul de bine în realitate; când le-am primit am constatat că am făcut o alegere inspirată.


  Două dintre slăbiciunile mele vestimentare sunt dantela/broderia și hainele cu accente aurii. Mi se par că se potrivesc atât de bine între ele încât ținutele capătă un aspect suav, boem. Deși am o sumedenie de topuri albe, nu am rezistat și mi-am mai comandat încă unul. După cum vedeți, topul alb are o delicată broderie în partea din față, ceea ce îl scoate din banal. Abia aștept să-l port cu fustițe și pantaloni scurți, dacă mai ține vremea bună, dacă nu am să-l combin cu blugi, ghete cu toc și un cardigan bej.



    Topul auriu îmi place la nebunie și are niște irizații plăcute. Se spune că păsările sunt atrase de lucrurile strălucitoare și fix ca o găinușă mă port și eu când văd ceva auriu sau cu accente metalizate.  Abia aștept să-l port în combinație cu un cardigan ivoire sau unul din dantelă albă. Mi se pare destul de ușor de accesorizat și este diferit de ceea ce mai aveam în șifonier. Materialul are un aspect texturat, metalizat.
   Ambele topuri sunt măsura M și sunt mai lărguțe, dar se așează tare bine pe corp. Evit să mai cumpăr măsura S, pentru că mi s-a întâmplat să-mi vină strânse pe corp și să nu mă simt bine în ele. Deja am în cap câteva combinații vestimentare, așa că am să vă arăt și vouă câteva fotografii cu ele cât de curând, așa că stați pe aproape!
   În comandă am mai avut și o brățară de lemn marca JUST pe care am găsit-o la categoria Sale (click aici), la un preț foarte mic. Dacă accesați link-ul, o veți găsi și pe surioara ei, în varianta bej-turcoaz. Eu sunt o mare iubitoare a brățărilor, așa că n-am putut să rezist acestui chilipir :) 


  Nu uitați că stocurile Kurtmann.ro se epuizează rapid, iar dacă găsiți un produs care vă place, nu stați prea mult pe gânduri dacă să-l cumpărați sau nu, pentru că e foarte posibil să se vândă imediat. Și nu uitați să măriți imaginile pentru a vedea toate detaliile produselor; pozele nu sunt cele mai grozave, dar ne ajută să ne facem o părere referitoare la hainele si accesoriile de pe site. Transportul se efectuează în cel mult 48 de ore de la plasarea comenzii, cu o confirmare prin sms si e-mail în prealabil. 
    Zilele acestea, brandul Vero Moda și-a făcut apariția pe Kurtmann.ro cu multe modele superbe. Mie mi-au atras deja atenția câteva pulovere subțiri și cardigane, care au detalii super drăguțe. Iată câteva dintre favoritele mele (am lăsat link-ul pentru fiecare produs în parte):


5 comentarii:

  1. Ce frumoase sunt! In special cea alba,e superba! <3
    Sa le porti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima e preferata mea, e superba. Ador alegerile tale, de fiecare data :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Super cumpărături. Să le porti cu drag. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaai, ce cute e bluzita mint de la final <3
    Si topurile comandate de tine imi plac mult, sunt curioasa de cea aurie :)
    Pupici!!

    http://www.newtouchofcolor.com/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...