luni, 22 decembrie 2014

Moda pentru bărbați: Tendințe toamnă/iarnă 2014-2015

   Dintre tendințele vestimentare ale sezonului toamnă-iarnă 2015 pentru bărbați, favoritele mele sunt următoarele: rocker, folkloric, pro sport și boudoir. Acestea propun combinații vestimentare noi, neexperimentate până acum, precum și reintroducerea în trend a unor tendințe apuse. Desigur, ca și în cazul femeilor, important este ca haina pe care o porți să ți se potrivească, așa că nu este obligatoriu să purtăm numai hainele pe care le vedem pe podiumurile de modă. În schimb, putem alege diverse articole la modă, care se potrivesc stilului nostrum vestimentar.

   Prin urmare, în acest sezon se poartă stilul ROCKER, adică hainele și accesoriile din piele și piele întoarsă, cu accente rock. Nu vă gândiți la stilul punk-rock ce presupune o sumedenie de capse și detalii metalice, ci la rock-ul classic, de bun gust, ce combină pielea cu materiale clasice, precum bumbacul și lâna. Este vorba despre o întoarcere în timp, la stilul vestimentar al rocker-ilor ce nu se temeau să poarte blugi rupți cu botine ascuțite și trench-uri.


   Dacă vă plac imprimeurile, atunci stilul FOLKLORIC o să vă cucerească numaidecât. Se pune accent pe imprimeuri cu influență folclorică, însă se preferă culorile moderate, în nuanțe de maro, bleumarin  sau verde. Nu vă așteptați la imprimeuri exagerate, în culori stridente. Înnoiți-vă garderoba cu o cămașă, un pulover sau o eșarfă cu un imprimeu aparte, pentru a da un suflu nou ținutelor voastre. Puteți merge puțin mai departe și să combinați stilul folkloric cu cel western, la fel de în vogă în acest sezon. Astfel, puteți asorta un pulover cu imprimeu folkloric unei perechi de blugi clasice și unor ghete maro.


   Probabil cel mai iubit dintre toate este stilul PRO SPORT, dar nu vă așteptați la lucruri normale. Este vorba despre o inovație vestimnetară, care încurajează bărbații să poarte articole sportive în combinații mai puțin obișnuite. Spre exemplu, optați pentru o pereche de pantofi sport atunci când mergeți la birou, sau pentru o pereche de pantaloni și un pulover sport pentru o ieșire în oraș. Stilul Pro Sport nu presupune să vă îmbrăcați din cap până în picioare în articole sportive. Introducerea lor în ținutele de zi cu zi urmărește oferirea unui plus de confort.

   Dacă primele trei pot fi purtate de aproape orice bărbat, stilul BOUDOIR propune materiale fine, mătăsoase, ușor lucioase. Or, nu știu câți dintre barbate ar fi dispuși să poarte o cămașă din satin sau, mai mult decât atât, un întreg costum satinat. Desigur, puteți opta pentru o eșarfă fină sau o cămașă specială pentru a da o notă de eleganță ținutei.


   Pentru a vă ușura munca, am făcut o selecție de câteva produse vestimentare care se încadrează în tendințele toamnă-iarnă 2015. Găsiți link-urile pentru fiecare produs în parte, pe care le puteți accesa și veți fi redirecționați către magazinele online de unde le puteți comanda simplu și rapid. Iată câteva sugestii de cumpărături:


*****

*****

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...