marți, 7 octombrie 2014

Comandă SuperPantofi.ro: Ghete joase


   A fost o perioadă în care îmi plăceau numai cizmele lungi, dar cu timpul gusturile s-au schimbat și am fost atrasă tot mai mult de ghete. Nu aveam în garderobă o pereche de ghete joase, cu botul rotund, asemănătoare bocancilor, pe care să le port la ținute lejere, călduroase, perfecte pentru zilele mai reci care se apropie. Sunt genul de încălțări pentru zile mohorâte, când nu am chef să mă aranjez prea tare sau vreau să fiu îmbrăcată cât mai relaxat.

    Într-un final, am găsit o pereche care să-mi placă mult de tot pe SuperPantofi.ro, așa că am pus-o repede în coș, mai ales că prețul de 89 lei mi s-a părut acceptabil. Surorii mele i-au plăcut atât de mult, încât și-a luat și ea o pereche pe maro. Chiar dacă nu sunt din piele, arată foarte bine și mie îmi place îndeosebi porțiunea mai strălucitoare.
   Ghetele par mai butucănoase, dar sunt foarte confortabile și mă simt bine în ele. Mi-am ales măsura 37 care îmi vine numai bine în picior. Un mare plus pentru căptușeala pufoasă, care deși nu este groasă, este destul de călduroasă. Talpa este solidă, iar ghetele au un pic de toc.

 
    Pe site sunt disponibile și alte perechi asemănătoare ca și model, în categoria de ghete (Click Aici). Produsele sunt livrate foarte rapid, în doar 24 ore de la confimarea comenzii. Taxa de livrare este de 7 lei pt București și de 12 lei pentru provincie (livrare prin curier rapid- Fan Curier). Perechile vin ambalate în cutii și pot fi returnate conform politicii de retur, în cazul în care nu vi se potrivește măsura sau sunteți nemulțumiți de produse.






   Pe internet am găsit acest tip de ghete purtate în diverse combinații, potrivite pentru sezonul toamn-iarnă. Eu le văd combinate cu blugi clasici, cămăși în carouri, pulovere groase și parka, dar și cu rochițe și cu pulovere lungi, oversize. 


  Îmi place și varianta de ghete/bocanci cu șiret, care se așează foarte frumos pe picior și arată bine de tot purtate cu ciorapi groși. Am o pereche mai veche de bocanci cu șiret din piele întoarsă, dar s-au desprins puțin într-o parte și mă gândesc dacă să-i repar sau să-mi iau una nou, îmblănită.


Găsiți ghete la prețuri bune și în următoarele magazine online:
- Miniprix - categoria Ghete și bocanci (click aici) - peste 500 modele din piele naturală și ecologică
- WalkIn Încălțăminte - categoria Ghete damă (click aici)
- Dasha - categoria Ghete și botine (click aici)- numai modele din piele naturală

7 comentarii:

  1. Vai cat sunt de frumoase. Clasice si superbe. Vreau si eu o pereche :D Chiar acum ma uit pe site.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, am adaugat eu acum un link spre o e pereche de ghete care seamana foarte, foarte mult cu ale mele, de pe Miniprix. Ba chiar mi se par mai frumoase :) Pup

      Ștergere
  2. Sunt super faine, imi place si mie partea aia lucioasa, le vad intr-o combinatie jeans-camasa carouri, cum ai spus si tu :)
    Imi place si cum le-ai purtat tu, cu rochita <3 Te pup Catalina!!

    http://www.newtouchofcolor.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Ghetele sunt superbe, de mult caut ceva de genul. Stiam de site de ceva timp, dar nu m-am mai uitat de mult peste oferta lor si uite ce pierd :)) Sa le porti cu bucurie :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult, Macy! Din pacate, acum stocul este destul de limitat la ghete pe SuperPantofi.ro, dar am gasit o pereche aproape identica pe Miniprix, am pus link-ul in articol.

      Te pup!

      Ștergere
  4. Eu le prefer pe cele care au fermoar sau se incalta pur si simplu, in defavoarea celor cu siret :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...